Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sitemizdeki ruh haliniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.09.2010, 22:56   #643
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1361 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sitemizdeki ruh haliniz?

Bugün bankada işim vardı tam çarşıya vardım hesap nosunu almayı unutmuşum, neyse valilikte işimvardı valiliğe gittim ilgili birimde toplantı varmış. Herşeyde bir hayır var dedim gelmişken boğazımı sağlık ocağında doktora göstereyim dedim gittim sağlık ocağı taşınmış .

neyse münibüse bindim eve geliyorum münibüse bir baba biroğul oturdu oğlan çocucğu engelliydi arkamdaki kadın bağıra bağıra dua etmeye başladı'' sen sağlığımızdan giri goyma yaRebbiiim'' diye. Gülmemek için zor tuttum kendimi. Neyse başka durakta başka kadınlar bindi bunlar arkadaki kadınla tanıdık çıktı. Münibüsün içini seda sayanın programına çevirdiler.

CANIM TÜRKİYEM