Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sizde bir mesaj yazın...
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.09.2010, 10:19   #228
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3318 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sizde bir mesaj yazın...

Yazarlar

19 Temmuz 2010
Tuna KİREMİTÇİ tkiremitci@hurriyet.com.tr

Erkekleri Koruma Derneği

Duyduk duymadık demeyin: Artık “Erkekleri Koruma Derneği” var!

EKO-DER kurucusu İlhan Şeşen’le, Bodrum Havaalanı’nda karşılaştım. Dünyaya, Amerika’dan yayılan tehlikeyi, bütün çıplaklığıyla anlattı.
“Artık en önce kadınlar ve çocuklar, sonra evcil hayvanlar, en sonra da erkekler geliyor” dedi: “Derneğimizin amacı erkekleri üçüncü sıraya yükseltmek... Daha yukarısı şimdilik zaten imkânsız.”
Bodrum Havaalanı, o gün Meksika gümrüğü gibiydi: Bir havada uçuşan tavuklar eksikti.
Erkekler koca gövdeleriyle kan-ter içinde debeleniyor ve karıları için check-in yaptırmaya, salata sipariş etmeye ve rötarları öğrenmeye çalışıyordu.
Kadınlarsa oturdukları yerde ayaklarını sinirli sinirli sallıyor ve havaalanının yetersiz havalandırmasından şikâyet ediyorlardı sadece.

Şüphesiz ki ılhan şeşen ne yaptığını biliyordu. “Erkekleri Koruma Derneği”nin devrim amaçladığı belliydi.
Tek bir soru kalıyordu geriye: Önce kimden korunacaktı erkekler?
“Sex And The City kadınlarından...” diye cevapladı, eski dostum Prekazi: “Erkeklerin dünyadaki varlık nedeninin sadece üremeye yardım edip konserve açmak olduğunu düşünenlerden yani.”
O bunu söyler söylemez, ılhan şeşen’in sözleri de bulmacadaki yerine oturdu: ışin içinde “Sex And The City” varsa, tehlikenin dünyaya Amerika’dan yayılması sürpriz olamazdı.
Direniş hareketinin İstanbul’da başlamasıysa kaderin bir başka cilvesi olabilirdi ancak.
İşte o an, aktif bir üyeleri olmasam da köşemi ara sıra derneğin hizmetine sunmaya karar verdim.
Bu konuda yazacaklarınız da tarafımdan dernek yönetimine ulaştırılacak.
Örgütlenmesini karınca sabrıyla tamamlayan EKO-DER’i coşkuyla selamlıyorum: Erkekleri korumanın zamanı geldi de geçiyor bile!
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...