Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.09.2010, 23:59   #7
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 829 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi büyüyor

Alıntı:
MUTLU İTİK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivas cumhuriyet üniversitesinin en alt sıralarda olduğunu gösteren bir tablo paylaşta herkes görsün burak kardeşim.
Sen yozgatta okuyorsun diye nedense sürekli kendi memleketinin üniversitesini karalıyorsun. Gerçekten bir araştır bak bakalım senin gözlerini görüntüsü ile boayayan okulmu türkiye genelinde daha prestijli yoksa karaladığın cumhuriyet üniversitesimi.
4982 sayılı kanun var bilgi edinme ile ilgili dilekçe yaz mezunlarından kaçtanesi yüksek lisans-doktora yapıyor ve mezunlarından % de kaçı işe giriyor % de kaçı yönetici oluyor.
Ben yaklaşık 6-7 senedir akademisyenlerin içindeyim bu sürede yüzlercesi hoca olmak için değişik illerde başvurularda bulundu konuştuğumuz arkadaşlardan daha bir tanesinden duymadım yozgattaki üniversiteden mezun olarak onlarla beraber başvuruda bulunanını.
Birde SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ şu anda dahil araştırma görevlisi olsun akademik kadro olsun TÜRKİYE genelinde en yüksek puanları istiyor. Malatyaya başvuran sayısı 20-25 arası oluyor elemelerle 4 e düşerken burada 4 taneyi dolduracak başvuru olmuyor.
Şunu belirtmek istiyorum gelen öğrenci diploma için gelirse kalite düşüyor, okumak için gelirse hem okulunun hem kendinin prestijini artırıyor genelde son dönemde başvuranları %90 ı C:Ü mezunu demekki iyi öğrenci yetişiyor buradan.
kardeş paylaşmama gerek yok zaten sıralamalarda her zmaan sondan 4. yada 5. oluyor.ben demiyorum ki benim okuduğum yer sivastan güzel diye ama gerçekleri söylüyorum.adamlar sırf görüş ayrılığı yüzünden doçent yada yrd doç du yanlış hatırlamıyorsam kabul etmemişler sivasa hoca olarak oda gelmiş yozgata başvuruş burda öğretmenmiş.ben tanımıoyurm ama burda çalıştığına eminim demek isteidğim çok başarılı bile olsa almıyorlar.bizzat kendim yaşadım adamlar beni yatay geçişle almadılar almasınlar iyikide almamışlar kendileriş kaybeder benden çok çok düşük ortalamalı arkadaşlarım eskişehire geçerken adamlar beni cü ye alamdı neymiş öss pıuanım yetmiyormuş aln öss puanım yetse zatne öss de gelirim ne saçma şartsa.yozgattaki üniv. gelince daha yeni 2006 da krulmuş bi üniv. anca gelişir ama sivas 1974 de kruulmuş türkiyedeki ilk kruuluan 10 üni.v birisi.keşke daha da iyi olsa ama onlar bu mantıkla devam ederlerse sanmıyorumki gelişsin.
bn sivası karalamayı dğeil tersine her yerde övüyorum merak etme herkes sivası ne kadar sevdiğimi biliyorlar.ama sivas üniversite konusunda maalesef yanlı davranıyor.

benim dediğim yanlış anlaşılmasın başka üniversitelere kaptırın derken başvuran kişileri almıyorlar onlarda gidip başka üniv. başvuruyorlar oysaki onlar sivası o kadar çok seviyor hizmet etmek istiyor memleketine ama bunlar kabul etmiyorlar.sonrada o adam başka yere gidiyor süper hoca oluyor ama sivasa karı olmuyor.sivası sevenlerin önünü kesiyorlar yani.

al sana tablosu 2010 yerleştirmenin
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
hepsinde de ya sondan 5. ve 9. arasında değişiyor.istiyorsan örnekleri çoğaltabilriiz.yarın sabah erken kalkacam bu satte sırf senin için yatmadım hala.hadi iyi geceler umarım ne dmek istediğim anlatabilmişimdir.

al sana tablosu 2010 yerleştirmenin
hepsinde de ya sondan 5. ve 9. arasında değişiyor.istiyorsan örnekleri çoğaltabilriiz.yarın sabah erken kalkacam bu satte sırf senin için yatmadım hala.hadi iyi geceler umarım ne dmek istediğim anlatabilmişimdir.

Konu burak5866 tarafından (30.09.2010 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla