Reha muhtar
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Burdan bütün Sivaslilar.net üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar Sivaslilar.net her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız....
Mehmet Ali Erbil
Sivaslilar.net de yeni konular tüm hızıyla devam ediyor..!! Yeni gelişmeler Parmaktan sonra...
İbrahim Tatlıses
Urfa’da Sivaslilar.net vardı da biz mi üye olmadık..Tüm forumcuları çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum
Anayasa Mahkemesi Başkanı
Sivaslilar.net üyelerine saygıyla duyurulur.!
Sivaslilar.net Moderatörler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir.!
Sivaslilar.net Da Moderatör olacak kişi forum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır.!
Banu Alkan
Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla
Foruma renk katacagim, ayol iyiki varsin Sivaslilar.net
Bülent Ersoy
Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz Sivaslilar.net gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu...
değilmi sivaslılar ablalarım?
KÜÇÜK EMRAH
Bak SEDA burasi Sivaslilar.net artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik seda Sivaslılar var artik bize sahip cikacaklar ...
AJDAR
Cikata Muz, muz. Ben bu Sivaslılara mal olmuş bir üyeyim Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim Harika bir forum Cikata muz,
muz...
Erman Hoca
Artik bende bundan sonra Sivaslilar.net i spor bölümlerinde yayin yapacagim.Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis...
Saadettin Teksoy
Ben Saadettin Teksoy!Bundan sonra bende sizlerleyim! sirlara karismis konulari gün isigina cikartacagim Sakıınn Sivaslılar'dan
ayrilmayin....
Not : Selam, bundan öncede birkaç tane yapmıştım bu tarz konular umarım buda beğenilir..