Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sitemizin Ozanları
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.10.2010, 20:15   #3
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38

Tecrübe Puanı: 688 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sitemizin Ozanları

Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Herkese hayirli aksamlar.Ozan Mansur abi tanistigimiza memun oldum bu guzel dileklerin icinde ayrica tskler.Hepinizin emegine yuregine saglik Allaha emanet olun hayirli aksamlar
Allah razı olsun Ozanım ben de sizlerle tanıştığıma memnun oldum. İnşeallah sizlerle birlikte olduğum sürece yine sizlerden ilham alarak eksik kalan taraflarımı tamamlamaya çalışacağım. Bu konuya yüreklerinden yazan bütün ozan kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bence sanal alemde konunun meraklıları için çok değerli hizmetler verebilecek nitelikte atışmalar yapılmış. Baştan sona olmasa bile bir çok atışmalarınızı hayranlıkla okuduktan sonra aranıza katılmaya karar verdim.

Bu iş herkesin yapacağı bir şey deildir. Emeğinize, yüreğinize, bilgi ve becerilerinize sağlık.

Kalın sağlıcakla

Gel seninle şöyle bagdaş kuralım,
gelmişten geçmişten kelam edelim,
demli çaylar ile devam edelim,
kardeşlik türkümüz susmasın bizim

Konu mansur58 tarafından (24.10.2010 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı mansur58'e Teşekkür Ediyor...