Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - filografi sanatı :)
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.10.2010, 15:31   #11
filografozan
Usta Yiğido

filografozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

filografozan Şuan filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.06.2014 00:13

Tecrübe Puanı: 892 filografozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: filografi sanatı :)

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Emnim ki güzeldir ben de tezhip desenlerim üzerinde deneyeceğim amabir şey daha anlamadımbu çiviler kumaşı yırtmıyor mu?
normal gerginlikte tahtaya tutturuyorsun.kadife olduğu için deformeleri gizliyor.aşırı gerginlikte veya aynı bölgede yanlış çakılan çiviler sökülürse vb...tabiki kumaşta yırtılma olabiliyor.ama normalde bu sıkıntılarla karşılaşmazsın bence.pek nadir olabiliyor.
dene,denemekten asla bıkma.ben amatör olarak uğraşıyorum.kimseden ders görmedim.kursuna filanda gidemedim.1 tane elime numune aldım.ona bakarak çözdüm.göründüğü gibi zor değil.eminim çok güzel yaparsın...

bu arada fırsatım olur olmaz siteye kendime ait olan eserlerden resimler atıcam.
ceptel le çektiğim için resim kalitesi düşük ama enazından farklı işler
görülmüş olur.

bunlar benim yaptıklarımdan.

Konu filografozan tarafından (25.10.2010 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar filografozan'e Teşekkür Ediyor...