Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt?
-Kıbrıslı-
Hem cumhuriyeti savunuyorsun hem de Cumhur'un iktidara taşıdığı insanları eleştiriyorsun.
Bayramınız kutlu olsun
|
Allah Allah bacım beni çok şaşırttın şimdi... Eleştirmek, muhalif olmak en büyük hakkım, yani Deniz Baykal başta olsa yanlış birşey yapsa onu da eleştiririm... Bana göre yanlış yönetiyor ülkeyi, cumhur seçti diye eleştirmeyeyim mi yani

Geçmiş dönemleri de Cunhur seçti o zamanların üzerinden yıllar geçmiş siz üzerinden yıllar geçmesine rağmen eleştiriyorsunuz... Yani Ecevit zamanında ekonomi bozuldu ki ben o dönem DSP üyesiydim ve bulunduğum yerinde gençlik kolları başkanıydım, Kemal Derviş'i bakan yaptı biz görevlerimizden istifa ettik, kendi genel başkanımız başbakandı ve onu eleştirdik hatta çokta sert bir tepki verdik...
Yani iktidarı eleştirmek, ona muhalif olmak kadar doğal birşey yoktur zaten asıl demokrasi budur. Demokrasi Çok olanın aza baskı yapması değildir, az olanın rahatlıkla söz söyleyebilmesidir aslında... Eğer Cumhur seçti diye susrsak mazallah Tayyip Erdoğan bu egosu ile diktatör olur...