Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Gurbette Yaşayanlarin Dertleşme Köşesi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.10.2010, 16:31   #29
dertli58
Yiğido

dertli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dertli58 Şuan dertli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2012 23:16

Tecrübe Puanı: 621 dertli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gurbette Yaşayanlarin Dertleşme Köşesi

Oncelikle Tum gurbettte yasayan gurbetcilerimize Fransa Mulhouse dan selamlar

konuyu ilk actigimda biraz sasirmistim acaba gurbette kimse yasamiyormu diye kimse bir yorum veya derdini dile getirip kaleme dokup bir sey yazmamislardi oysaki suan baktigimda iyikide konuyu acmisim diyorumm bende bir gurbetci olarak gurbetin ne demek oldugunu nasil yasandigini bilenlerdenim bazi arkadaslar gurbeti en guzel siirleriyle kimi arkadaslarda dertlerini dokerek anlatmislar gurbette olupta silasini vatanini ozlemeyen herhalde yoktur varsada ona diyecek sozumuz yoktur Rabbim bir gun InsAllah bir gun vatanimiza donmeyi kaybettigimiz degerlerimizin ne oldugunu bilmemizi Rabbim nasip etsin diyorum burdan derdi olan arkadaslarimiza zaten hemen hemen ayni dertler aslinda ufakta olsa bu kosede dertlerimizi dile getirelim ufak bi 4 lukle iyi gunler diliyorum

Gece basar Dertler Artar
dertlerime bin dert katar
gonlumde olmus gatar gatar
cekilmez bir siziymis Gurbet

Merhametle yargıla
Sana layık kul olamadık
Doğruyu bir türlü bulamadık
Sözümüze sadık kalamadık
Şimdi affet Sen bizi Ya Rab
dertli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı dertli58'e Teşekkür Ediyor...