21.11.2010, 18:11
|
|
Yasaklı
V1CT0RY Şuan
Son Aktivite: 18.06.2011 02:04
Tecrübe Puanı: 0 
|
TEGV KANGAL ŞUBESİ Kitap Yardım Kampanyası
" Eğitimin yapamayacağı hiçbirşey yoktur. Hiçbir şey onun etki alanının dışında kalamaz. Kötü ahlakları iyiye çevirebilir; kötü ilkeleri yıkar ve yerine yenilerini koyar; insanları melekler seviyesine çıkarabilir.?" Mark Twain

TEGV Kangal Şubesinde İhtiyaç Sahibi Fakir Öğrencilerimizin Kitap ve Eğitim Malzemelerine İhtiyaçları Var.Onlar Okumak İstiyorlar , Gönüllü Öğretmenlerimiz Onların Bu İsteklerine Karşılıksız Destek Veriyorlar.Ancak Eğitim Materyalleri ve Kitapları Sınırlı Sayıda...
Hepimizin Evinde Eski Kitaplar , Yaprak Testler , Soru Bankaları , Hikayeler , Romanlar , Ders Kitapları , Ansiklopediler vs. Var...Onlar Bir Köşede İşe Yaramaz Bir Şekilde Bekleyeceğine Fakir Çocuklarımıza Bir Işık Olsunlar...
Şimdiden ilgi gösterecek herkese teşekkür ederim.

İHTİYAÇ LİSTESİ
■Eğitici - öğretici oyuncaklar, (lego - oyun hamuru - yap boz - vs)
■7-16 Yaş Hikaye,Roman ve Her Türlü Kitap
■Yaprak Test,Ders Meteryalleri,Soru Bankaları...
■Yardımcı Kaynaklar vs..
■Ansiklopedi ve Kaynak Nitelikli Kitaplar....
Kitaplarınızı;
KİME: TEGV Kangal
NEREYE: Kangal TEGV Demir Export Öğrenim Birimi İstasyon Caddesi Kangal/Sivas 0-531-854-52-23
ALICI : Öğretmen Kenan DÖNMEZ
ÖNEMLİ:Sivas İçinden Kitap veya Diğer Yardım Malzemeleri Bende Toplanacak.1 Kitap 1 Çocuk...
Kitap Göndermek İsteyen Ancak Kafasında Soru İşareti Bulunan Herkes Bu Başlıktan Bana Ulaşabilir ya da facebook.kitapkurdu@hotmail.co m Adresine e-mail Yoluyla Ulaşabilirsiniz....
ETKİNLİK ADRESİ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

" Eğitimdir ki bir milleti; ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder."
Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|