Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - TEGV KANGAL ŞUBESİ Kitap Yardım Kampanyası
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.11.2010, 08:52   #9
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: TEGV KANGAL ŞUBESİ Kitap Yardım Kampanyası

Alıntı:
V1CT0RY Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Para Kabul Etmiyoruz Teşekkürler...

Kitaplarınızı Alabiliriz

Para ve Maddi Değeri Yüksek Şeyler Kabul Etmem Söz Konusu Değil....Onun Yerine Siz O Parayla Lego, Oyuncak vs Alıp Verebilirsiniz...

Böyle Daha Şeffaf Olacağının Kanaatindeyim...
iyide güzel kardesim yurt disindakiler nasil yardimda bulunacak para kabul etmiyorsan
ben gelip kitap alip veremem herhalde ve burdan yolladigim bir kac seyin posta ücreti ilede ordan daha cok sey alinabilir

bana bir yol gösterin

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı SivasLady'e Teşekkür Ediyor...