ben bu konuya bir açıklamada daha bulunmak istiyorum madem bu kadar açıklama var birde ben açıklama yapayım

öncelikle sami aydının dediği gibi bu alan gerçekten sivasın elinde kalmış nadir alanlardan birisidir.oalya belediye açısından bakarsak konut avm ve otogar yapmak istiyor gayette mantıklı bir yaklaşım ama evet aması gerçekten çok dikkatli baştan sağma yapılsın diye değil gerçekten kaliteli imara uygun yeşil alanda bırakılarak otoparkı özellikle de yoları geniş alan olrak yoğunluğa ihtiyaç verecek şekilde yapılmalıdır.mimarlar odası tarafından düşünürsekte yeşil alan korunmalı diyorlar.tamam yeşil alan korunmalı haklılar ama önceden yeşil alanlar kullanılınca neden ses çıkarmıyorlardı.sanki bilerek bir engel çıkarıyorlarmış gibi bir his doğdu içimde benim.Tamam parkta yapılabilir ama o kadar büyük alana nasıl bir park yapılır düşünüyorum eğer gerçekten samimiyseler adam gibi bir proje çıkartsınlar ordaki bütün otogar itfaiye vb. alanları kaldırıp içine çok büyük tüm alanı kullanacak şekilde gençlik parkı gibi büyük bir park yapsınlar hatta türkiyenin bile en büyük parkı olur orası ama gerçekten yapacaklarsa öyle yapsınlar.tüm 500 dönümlük büyük alan MEGAPARK olsun.GERÇEKTEN BU ALAN SİVASIN ELİNDE KALMIŞ BÜYÜK VE NADİR YERLERDEN İYİ DEĞERLENDİRİLMELİDİR.