Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.12.2010, 21:14   #59
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 697 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: Şehir Meydanına MC Donals' mı geliyor? ( Mc Donalds Sivas ) )

Alıntı:
bug_osgur Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
allah aşkına mantıklı olun yaa.... kendi ürünümüzü daha kaliteli yapalım diyoruz ama lokantaları dürümcüleri görüyoruz türkiyenin bir çok yerindekinden farkı yok illaki rekabet olacaksa mc donalds geldiğinde asıl kalite gelir bence nasılmı bakacaklarki oraya bi yönelim var ve daha iyisini yapmaya başlıcaklar. daha sonra tarihi dokuya yakışmazmış bu kadar saçma bir laf olmaz ya o tarihi dıku ne hale geldi gardaş ya gelmesede açılsa nolur 15 20 ailenin karnı doyar buda 60 kişinin boğazından ekmek geçmesi demek. sivasa artısı olur her bakımdan bizim memlekette geri kafalı insan çok ama bundanda vazgeçirirler yer falanda vermezler kim gelirse gelsin sivasa.. ve türkiyenin en büyük köyü olarak kalır bu memleket ... kayseri örneği her saman dilimizde tokat bile burdan daha iyi gelişmeye başladı..
Mantıklı olun demişsiniz ama bence bizde olmayan mantığı kendinizde de arayın bakalım?
Eeee. Tabi. Gençlerin akılarından tarih değerini çıkarıp atarsanız tarihi doku deyince olsa da olur, olmasa da olur denilir böyle.
Eğitim düzeyinizi, kültür seviyenizi bilmiyorum ama bazı manevi duygulara da önem verilmesi gerektiğine inanıyorum. İyi o zaman. Ayasofya müzesi tamamen kilise olsun, çifte minare vb. yerler yıkılsın yerine daha modern turistik parklar yapılsın. Sizin mantığınıza göre oralarda yapılacak turistik mekanlarda da aileler iş bulur değil mi?
Mc Donald's açılacaksa da orada değil kurulması planlanan alışveriş merkezinde açılır. Aynı aileler oradan da ekmek yer. Sorun o ise işte size çözümü.
Ama tavsiyem tarihi değerlerimize sahip çıkmanız. Siz böyle olursanız gelecek nesilleri düşünmek bile istemem doğrusu
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla