Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Hangi Yılbaşı ?!... - Allâme Hüseyin Avni Hocaefendi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.12.2010, 22:41   #8
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 846 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Hangi Yılbaşı ?!... - Allâme Hüseyin Avni Hocaefendi

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben şunu anlamıyorum ne demek hristiyanların onlar yeni yıla giriyorda biz hep aynı yılda mı kalıyoruz Ben 2010 yılında şükürler olsun çok güzel şeyler yaşadım yıl biterkende bu güzel yılı güzel kapatmak isterim. İlla içki içmek falan şart değil ki ama olsa da fena olmaz
Hocam, kutlayan kutlar, kimse karışmıyor zaten. Ama her geçen yıl bayrammış gibi algılanmasından ve mevcut bayramları ikame ve hatta onları hakir görme hususunda kullanılmasından dolayı muzdaribim ve bu konuda 'şuur' sahibi olunması gerektiğini düşünüyorum.

Nitekim yüce yaradan şöyle buyuruyor, bize de onun buyurduğu yoldan gitmeye çalışmak düşüyor:

“Dinde zorlama yoktur. Artık doğru ile yanlış birbirinden ayrılmıştır. Şeytanın yoluna uymayı reddedenler ve Allah’a inananlar, hiçbir zaman kopmayacak en sağlam dayanağa tutunmuşlardır. Allah her şeyi işitendir, her şeyi bilendir.” (Bakara 256)