31.12.2010, 12:49
|
|
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3
|
Cevap: İstiklal Marşı'na Geç Kalan Öğrencilere Dayak İddiası
Şunu söylemeden edemeyeceğim, bazı dayaklık öğrenciler de var hani.
Mesela size "Lisede Zamanlarında" geçen bir hikaye anlatayım;
Sınıfta bir erkek arkadaşım vardı, çocuk hiç susmazdı, yaramazlıkları eksik olmazdı, tembeldi, saygısızdı.. her bir kötü alışkanlık vardı çocukta. Çocuğa hocalar ne kadar yapma, etme deselerde anlamazdı. Tam tersine daha çok yapardı. Bir gün öyle bir an geldi ki hocanın biri iyi bir dayak attı çocuğa amma öyle böyle değil iyice dövdü.. Çocuk yaklaşık 2 hafta rapor aldı. 2 hafta sonunda melek gibi, tertemiz, aklı başında bir kişi olarak tekrar geldi okula. Dedik, "yav ne oldu sana niye konuşmuyorsun hiç." Dedi," akıllandım ben, artık boşboş konuşmakda yok gevezelikte yok, yaramazlıkta yok. " Dedik, "ne oldu da akıllandın? Evde babandan da mı dayak yedin yoksa?" Dedi, "hayır babam hiç birşey yapmadı. Zaten bugüne kadar hiç birşey yapmadığı için, beni hep serbest bıraktığı için ben böyle oldum. Hoca dayak atınca aklım başıma geldi. Hocaları bu kadar sinirlendirdiğimin farkına varmamıştım. Ben kötü birşeyler yapsam, onlar anlatır anlatır geçerlerdi, birşey yapmazlardı. Bende daha çok kötülük yapardım. Ama dayak yeyince anladım herşeyi..."
Hikayeyi ben yazdım ama umarım asıl anlatmak istediğim şeyi anlamışsınızdır 
|
|
|