Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Acı Kayıp!
Konu: Acı Kayıp!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.01.2011, 08:44   #1
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Acı Kayıp!

Tepecik mevkiinde meydana gelen kazada Ali Özütemiz'in otomobilinin takla attığı ifade edildi. Beşiktaş'taki stüdyosunda albüm çalışması yapan sanatçının sabaha karşı evine giderken kaza geçirdiği bildirildi. 42 yaşındaki Özütemiz'in hayatını kaybettiği, cesedinin ise hastane morguna kaldırıldığı öğrenildi. Kıvırcık Ali okuduğu, "Isırgan Otu", "Tükendim" ve "Gülüm" isimli eserlerle akıllarda yer yapmıştı.

Gül Tükendi Ben Tükendim

Aşık Dertli-Ali Özütemiz (Kıvırcık Ali)

Dertlerimi Yaza Yaza
El Tükendi Ben Tükendim
Yıllar Yılı Vurdum Saza
Tel Tükendi Ben Tükendim

Kapıldım Bir Hoş Hayale
Sevmekten Düştüm Bu Hale
Bahçamda Menevşe Lale
Gül Tükendi Ben Tükendim

Geçiyor Benim De Çağım
Ne Evim Var Ne Ocağım
Dünyada Tutunacağım
Dal Tükendi Ben Tükendim

Dertli'yim Arıldım Gayrı
Arıldım Duruldum Gayrı
(Yaşlandım Yoruldum Gayrı)
Cihana Darıldım Gayrı
Yol Tükendi Ben Tükendim

Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren değerli sanatçımız Kıvırcık Ali'ye Allah'tan rahmet yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.