Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt?
titiz yiğidom benim araştırmama ne gerek var 1970 li yıllardan beri gençlik kolu başkanlığından tut kurultay delegeliğine kadar her kademesinde görev aldığım halende merkez ilçe delegesi olarak içinde bulunduğum bir partiyi neden araştırayımki ben felsefesinide biliyorum idolijisinide yaptıklarınıda yapacaklarınıda ama sizin belirtiğiniz neden halk benimsenmiyor sözünüze gelince bazen halk herşeyi doğru yapmaz bu siyasetin doğasında vardır bu millet bir zamanlar demokrat partiye %55 anavatan partisinede %50 lerin üzerinde oy vermiştir ama bu gün siyaset sahnesinde tabeleleri bile yoktur bunlar siyasetin içinde olan şeylerdir ama c.h.p. cumhuriyetin kurululuşundan bu güne dek hep var olmuş bundan sonrada var olmaya devam edecektir safınızı belirttiğiniz için size teşekkür etmek isterim bir siyasi partinin genel başkanının resmini avatar olarak seçip bir başka partiyi savunmanız biraz garip geldiği için o yorumu yaptım yoksa hiç bir art niyetim yok ben bir kişi hariç hepiniziçok seviyorum ben yaradılanı yaratandan ötürü severim onların içinde sende varsın sevgili titiz yiğidom sağlıcakla kal
|
bazen değil abi ozaman sizin tesbitinize göre halk 50 lerden beri doğruyu yapmıyor size göre...........eh siz böyle çalıştığınız sürece daha uzun yıllarda doğruyu yapmayacak gibi gözüküyor......bende onu diyorum halkın doğruyu yapması için bi çabanız olmayacakmı yoksa halkın doğruyu yapmasınımı bekliyeceksiniz.......yıllardı r siyaset sahnesinde olması bişey ifade etmiyor icraat lazım..........neyse abim çalışmalarınızda başarılar dilerim bende sizi seviyorum sizde sağlıcakla kalın..........