Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.01.2011, 23:08   #19
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 791 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: AK Partiden CHP'ye açılış listesi

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Küçümsemeyi nerden çıkartıyorsun? Bak önceden de söyledim sen forum yazarken adın gibi titiz davranmıyorsun.... Devamlı niyet okuyup, peşin hükümlerde bulunuyorsun... Ben AKP'yi küçümsemem zira iktidardaki bir parti küçümsenemez ne kadar oy aldığının önemi yoktur... Halka kitlelere malolmuş partiler, insanlar küçümsenemez buna Kılıçdaroğlu ve CHP'de dahil... O yüzden de sayın başbakan dünyada tek olanı yapıyor küçümsemediği için Muhalefete muhalefetlik yapıyor Halk konusuna gelince...Siz beni tanımıyorsunuz ancak burada sizinle aynı görüşte olan ve benimle aynı görüşte olan ve beni çok iyi tanıyan insanlar var.Onlar çok iyi bilir ki: ben hiçbir zaman halkı hakir görmedim, tam tersine hep söyledim; Aziz Nesin okudum, okurum, okunmasını da isterim ama kendi çevremde ve burada her nerede olursa olsun, AKP'ye oy verenleri örnek göstererek Aziz Nesin'i haklı bulanlara, O'ndan daha büyük bir Türk'ün, en büyük Türk'ün cümlesini hatırlattım, size de burda söyleyeyim kulağınıza bu kez küpe olsun, bunu önceden size söylememe rağmen hala hamasi, alışılagelmiş, klişe sözlerle beni yaftalamaktasınız... Türk Milleti Zekidir, Türk Milleti Çalışkandır, Türk Milleti Milli birlik ve beraberlikte güçlükleri yenmesini bilmiştir bundan sonra da bilecektir.

PKK mevzusuna gelince...
1- Eski genel başkanlarımızdan Deniz Baykal SHP'nin bu ittifakı yüzünden Genel Sekreterlikten istifa etmiş daha sonra da CHP'nin yasağının kalkmasını sağlamıştır...
2-Bahsi geçen ittifak hakkında hem CHP hem de BDP açıklamalar yapmış Kılıçdaroğlu CHP'nin amacının tek başına iktidar olduğunu o bakımdan böyle bir konunun söz konusu olmadığını söylemiştir.
3- CHP'nin belli başlı gelenekleri vardır ve ilkeleri vardır bunlar taa 1923'den beri gelen gelenek ve ilkelerdir, o bakımdan böyle bir konu söz bile edilemez... PKK ile CHP'nin isimlerini bile yanyana getirmek yürek ister ağız yıkamak iste o bakımdan bu yalanları ortaya atan medyayı kınıyorum...
4- Sizin de söylediğiniz gibi sadece bir söylentidir.
5- ve son, siz Hükümetin PKK ile aynı masaya oturması konusunda herhangi bir cümle söylememiş direk CHP hakkında iddialarda bulunmuşsunuz bu Hükümetin PKK ile "barış" için masaya oturduğunu kabul ediyorsunuz anlamına mı geliyor?
bak kibrisli kardeşim yaşım 32 lise terkim..........sizin yaşınızı bilmiyorum ama yüksek tahsilli olduğunuzu bu sitede yayınlanan bi haberdi sanırım oradan biliyorum yani size bakarak 7 kat cahil sayılırım fakat hiç alakası yokken akpden dilekçe ile kurulmuş parti sözünün ne anlama geleceğini bilmeyecek kadar cahil olduğumu sanmıyorum.......basbayağı küçümsediniz bunu söylerken ne niyet okuyorum ne de peşin hükümde bulunuyorum..........yazınızın 5. maddesine gelince ben recep tayyip erdoğanın hiçbir şekilde bu ülkenin menfaatine olmayacak bu ülkeyi bölecek parçalayacak bir şeye imza atcağına inanmıyorum............