Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt?
Bu habere inanan,daha doğrusu bu projenin gerçekleşeciğine inanan var mı?
|
ben inanıyorum yapılabilir.sadece sıkıntı atatürk caddesinin dar kısımında olur.yoksa maliyeti fazla değil ki türkiyede artık çoğu şehirde var raylı sistem sivasta neden olmasın demiyorum olmalı başka türlü çözüm olmaz.avantajları var projenin sivas için mesela sivas düzlük bir yerde mesela trafiğe çok büyük katkı sağlar dezavanatajları atatürk caddesi dar çözümü ya durak meydanda olmayacak halin oraya durak konulacak hal kaldırılacak ya da atatürk caddesi yayalaştırılacak.o zaman da hikmet ışık caddesinde yoğunluk oluşacak orayada bir alt geçit ve üst geçit yapılmalı ve trafik rahatlatılmalı.sonra bu raylı sistem ileride kümbete doğru bir hat istasyondan geçerek muhsin yazıcıoğlu bulvaruı üzerinden orada sıkıntı oluşturmaz atatürk caddesine nazaran daha geniş.sonra diğer taraftan mevlana üzerinden vali konağının oradan alibaba kaşağına oradanda 2 ksııma ayrılarak bir kısımı alibaba çayboyu diğeri a.v. gazi caddesi üzerinden biri aksuya doğru diğeride kılavuza doğru özbelsanın oradan gidecek şekilde tasarlanabilir.böylece sivasın 3 bölgesi birden meydanla birleştirilmiş olabilir.HA YAPILABİLİRMİ DERSENİZ YAPILABİLRİ.SADECE EKSİKLİK CESARAET YOK.