Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Al?nt?
Malik Bey iyi söylemiş hoş söylemiş, söylediklerine katılıyorum. Bursa Milletvekilinin de söylediği doğru.
Amaaaaa.....
Adama derlerki : "İyi tamam da bu Sivas'ta 27 yıl CHP iktidarı yaşandı. Allah aşkına bu 27 yıl içinde hangi çiviyi çaktınız da bu Sivas geriye gitmedi. Hangi icraatı yaptınız da Sivas 9. büyük kent iken 53.'lüğe gerilemedi ? "
BU KADAR YETERLİ SANIRIM...
|
ne söylemişsinki neyi yeterli görüyorsun C.H.P.sinin sivasa yaptıklarını sayın kıbrıslı uzun uzun anlatmış ben o konuya hiç girmiyorum sizler biliyormusunuz l1973 te ecevitin başbakanlığında kurulan hükümetin sivasa gönderdiği 12 milyon liranın hükümetin dağılmasyla iş başına gelen iktidarın ilk icratının bu paranın 10 milyon lirasının rahmetli orhan ekenelden çekilip aldığını sivas için harcanan 2 milyon lira içinde aylarca sorguya çekildiğini 8 yılda ülke kuruluyor madem iktidar sivası bu kadar seviyorsa 53 ünü sıraya düşürdüğü bu sultan şehri 5. 6 .7. nci sıraya getirseydi elinden tutanmı vardı kendisine 6 millet vekilinden 5 ini referandumda %70 lerin üzerinde oy veren sivas halkı bunu hak etmiyormuydu?