Alıntı:
|
hastanemi nerde yapıldıda benmi görmedim.
|
Ağız ve diş sağlığı hastanesinin temeli M. Akif Ersoy Mah.'da atıldı
bölge hastanesinin temeli bu yaz atılacak. malum sivas ancak yer buldu.
Alıntı:
|
fuar alanımı hani nerede bittide benim mi haberim yok
|
/M lira kaynağı gönderdiler, yani biter.
Alıntı:
|
adliye sarayımı hani nerede temeli atıldı duruyor üstelik 10 senedir yapılıyordu.yozgatınki bile yapıldı 5 yıldır var.
|
yerel yönetim yer bulamamıştı buna da o yüzden geç atıldı ve inşaatı devam eder sezon başlayınca.
Alıntı:
|
bir havaalanı terminal binası yaptılar onuda sivasa yakışır şekilde bile yapamadılar.
|
nasıl yapmaları lazımdı Sivas'a yakışması için bence gayet güzel olmuş. sabiha Gökçen'in küçüğü ve kullanışlı, kullanmayan bilemez.
Alıntı:
|
hızlı tren hani nerde bitiyordu 2012 de.
|
İhalesi iki kere iptal edildi, Ankara-Yerköy arasından dolayı sonra Sivas-Yerköy ihaleye çıktı devam ediyor. bu inşaatın tamamlanma süresi de 2014 gündemi sizin geç takip etmeniz ya da eksik yapılmadığı anlamına gelmiyor.
Alıntı:
|
eğer bunlar yapıldıda benim haberim yoksa sen kusura bakme ben guymamışım görmemişim.bırakın gidin ya sivasa ne yaptı bunlar söyleyin yoldan başka ne yaptılar onuda her yerde yapıyorlar zaten.
|
Eğer yukarıda yazılanların hepsinin birden olmasını bekliyorsanız imkansız bu. Birde şu var milletvekillerimiz başarısız gerçeği. istemeyi bilmiyorlar. Diğer şehirlere de yol yapılıyor demişsiniz. Diğer tüm herşeyde yapılıyor bakın, yozgata adalet sarayı yapılmış zaten, siz onuda saymazsınız çünkü her yere yapılıyor. Demek istediğim bu.