Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Ya Başbakanı kandırıyorlar, ya Başbakan Sivas'ı kandırıyor
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.01.2011, 00:44   #55
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1233 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Ya Başbakanı kandırıyorlar, ya Başbakan Sivas'ı kandırıyor

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kardeş 27 yıl dan bahsediyoruz yazdığın şeyler 27 yıl için sencede biraz az değilmi.............yani müsaade ette 27 yılda o kadar şey yapsın..........hem bunu senin ağzından duymak çok ilginç tamam küba gibi olmayı normalde de istersin zaten peki gerçekten iran gibi olmayı tercih edermisin.....bak sonra cayma......... iran diyorum.........şeriat diyorum........iyi düşün:
Rahmi Günay'ın yaptıklarını sadece bir kısmını yani google'a yazınca ilk sayfada çıkanı yazdım özel bir araştırma yazmadım... Demek istediğim arkadaş bana Rahmi Günay ne yaptı diye soracağına bir arama motoruna adını yazsa çıkardı demek istedim ve dedim eğer istersen detaylı araştırırım sen de istersen senin için de araştırırım gardaşım... Ayrıca dönemleri olduğu zaman içerisinde değerlendirmek gerekli... Yani Türkiye'de diğer belediyeler nasıldı da Rahmi Günay başarısızdı? Buna da bakmak gerekmez mi? Bence gerekli...

Gelelim Küba'ya, İran'a... Ben bunu çok içtenlikle söylüyorum, burada önceden söyledim mi bilmem ama çok ortamda bunu söyledim, öncelikle insanlar garipsiyor ama ciddiyim... Tabii ki önceliğim adam gibi Laikliğin olduğu Türkiye Cumhuriyetinde kendi Ay Yıldızlı bayrağımız altında yaşamaktır ama bana 2 ihtimal verseler deseler ki Amerikan Sömürgesi, Amerikan Mandası mı yoksa Tam Bağımsız ama şeriat olan bir Türkiye mi? İkincisini tercih ederim... Ama bastırarak söylüyorum 2 tercihli bir soruda bu cevabı veririm...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...