21.01.2011, 13:00
|
|
|
Yiğido
tavarih Şuan
Son Aktivite: 19.07.2014 13:21
Tecrübe Puanı: 637 
|
Cevap: Ya Başbakanı kandırıyorlar, ya Başbakan Sivas'ı kandırıyor
Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Rahmi Günay'ın yaptıklarını sadece bir kısmını yani google'a yazınca ilk sayfada çıkanı yazdım özel bir araştırma yazmadım... Demek istediğim arkadaş bana Rahmi Günay ne yaptı diye soracağına bir arama motoruna adını yazsa çıkardı demek istedim ve dedim eğer istersen detaylı araştırırım sen de istersen senin için de araştırırım gardaşım... Ayrıca dönemleri olduğu zaman içerisinde değerlendirmek gerekli... Yani Türkiye'de diğer belediyeler nasıldı da Rahmi Günay başarısızdı? Buna da bakmak gerekmez mi? Bence gerekli...
Gelelim Küba'ya, İran'a... Ben bunu çok içtenlikle söylüyorum, burada önceden söyledim mi bilmem ama çok ortamda bunu söyledim, öncelikle insanlar garipsiyor ama ciddiyim... Tabii ki önceliğim adam gibi Laikliğin olduğu Türkiye Cumhuriyetinde kendi Ay Yıldızlı bayrağımız altında yaşamaktır ama bana 2 ihtimal verseler deseler ki Amerikan Sömürgesi, Amerikan Mandası mı yoksa Tam Bağımsız ama şeriat olan bir Türkiye mi? İkincisini tercih ederim... Ama bastırarak söylüyorum 2 tercihli bir soruda bu cevabı veririm...
|
Hocam bana kalırsa sen google'a yazıp ilk sayfadaki sonuçlara bakmaktansa gerçek belgelere ulaşıp bu sonuçları öğrensen daha iyi olur gibime geliyor.
Açık söylemek gerekirse Sivas'ta Süleyman Çanka dönemine kadar adam akıllı hiçbir çalışma olmamıştır.
Hep övünüyoruz zamanında Türkiye'nin 9. büyük vilayetiydik diye.
Chp hakimiyetiyle geçen bu 27 yıl süresince 9. iken kaçıncı sıraya gelmişiz bir zahmet bunu da yazarsanız seviniriz. 
Yani kısaca partilere bağlanıp gerçekleri görmemektense ortada durup objektif olabilmek memleket için daha iyi olur diye düşünüyorum, vesselam..
|
|
|