Konu: Pardus 2011
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.02.2011, 13:42   #5
KAOS
Usta Yiğido
 
KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Üyelik Tarihi: 23.01.2008
Yaş: 57
Mesajlar: 926
Tecrübe Puanı: 746 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Pardus 2011

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Linuxu çok iyi biliyorum Okulda Hocamız Linux üzerinden programcılığı göstermiştir Mecburen linux kurmuştuk çoğu komutlarını bilirim şu an Ubuntuyu kullanıyorum Ama sanal sürücü olarak Çünkü windows tamamen bırakamıyorum bazı durumlarda bağlıyım ona.
Pardus kullanmanı tavsiye ederim.
Ayrıca şu bazı durumları merak ettim...

Ben yıllardır linuks (Ubuntu, Archlinux, Fedora, en sonda da Pardus) kullanıyorum.
Sadece hasta filmlerini bakmak için Windows'a ihtiyaç duyuyorum (çünki bu MRI ve Anjio CD leri windows ortamı için tasarlanmışlar). Windows'u da sanal bilgisayar altında bir köşecikte açık tutuyorum.
Ki ben web tasarımı, sunucu yönetme (php vs vs), makale yazma, sunu hazırlama, çeşitli formüller hazırlama, kameralardan HD video işleme, fotoğraf rötüşleme, istatistik yapma, msn ağlarına bağlanma, skype kullanma, dvd çoğaltma vs vs gibi işlerimi hep Pardus'ta ya yapıyorum.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla