Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.02.2011, 22:44   #20
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 716 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Belediye başkan yardımcısı M.Çimen görevden alındı

Alıntı:
ismail söylemek istediğimi anlayamamışsın galiba tekrar yorumu okumanı tavsiye ederim.
Ben de sana Sivas'a geldiğimde gidip yapılanlara bakmayı öneriyorum

Alıntı:
aksu küçük proje değil ama aynısını doğan ürgüpte yapıyor veya devamda ettirecek.
Aksu küçük proje değil ama Sami Aydın o ufku Sivas'a kazandırdı bu bir. İkincisi proje yapılırken veya yapılmadan önce hem net hem basılı şekilde halka anlatıldı. Doğan Ürgüp kafasına göre yapınca görüyoruz.

Alıntı:
dediğin gibi meydanı yaptı gayette güzel oldu bence şu restorant bölümü hariç ve otopark olmasada olabilirdi.
Bence de restoran olmayabilirdi ama otopark gerekli Sivas'a.

Alıntı:
doğan ürgüpte yakın zamanda kale evleri projesi yapacağını söylüyor bugün trt de yine bahsetti ve bu alana gökmedrese ve ulucamiyide katarak sivasa 2.meydan kazandıracağız diyor.bu çok güzel proje doğan ürgüp için ama sadece bu yetmez.
Ürgüp sadece söylüyor elinde plan bile yok varsa açıklasın bilelim de destek olalım. Sami Aydın herşeyi açıklıyordu yapmadan, hatta seçilse neler yapılacağını bile açıklamıştı evlere dağıtılmıştı.

Alıntı:
doğan ürgüp böyle mega projeleri artırması lazım.mesela dedebalı-ferhatbostan-kılavuz kentsel dönüşümünü keisn yapması lazım.
Bakalım bunun için toki ile anlaşması lazım ama buda Ürgüp'ün projesi değil dikkatini çekerim.

Alıntı:
önünde çok zaman var ama bence doğan ürgüp 1 tane anca büyük proje yapar birde sami aydının diğer projelerini devam ettirir tahminimce.smai aydın olsa ne olurdu dersen belki bu dediğim sami aydın 2.dönemki vaad ettiği projelerin bir çoğunu yapacaktı.bence aralarındaki fark buydu.sami aydın daha fazla büyük proje yapardı.doğan ürgüpte yapabilir ama sanmıyorum yapacağını bekleyelim ve görelim derim.olan olmuştur ve şimdiki zamanda birşeyler yapmalıyız.bence doğan ürgüp yeni projeler üretmelidir diye düşünüyorum.kalan 3 senesini çok iyi değerlendirmelidir.
Zaman gösterecek ama ben Sivas'ın kaybettiğini düşünüyorum. Proje dahi yapsa, bunu açıklamalı bize bir şekilde netten yazsın projelerim kısmında hala Sami Aydın'ın projeleri duruyor. İnsan 2 yılda hiç mi kendinden bir şey üretemez?
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla