Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Siteyi canlandırmak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.02.2011, 15:05   #42
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 687 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

Siteye 2008 yılında üye olduğumda çok samimi bir ortam vardır gerçekten. Ben Sivas yatırım haberlerini takip ediyordum ve sonunda baktım bir haber bu sitede yok, hemen üye oldum yazabilmek için. O zamanlar baya muhabbet vardı, çoğu kişi ile hala görüşüyorum ancak özellikle son zamanlarda site gerçekten hiç canlı değil. Öne çıkan konu yok gibi.
Şimdi burası bir eğlence sitesi değil öncelikle buraya üye olan insanların kendilerine sorması gereken sorular var. Burada normalde Sivas için bir şeyler üretilebilmeli sonuçta büyük bir topluluğuz. Ancak sitemizde beni rahatsız eden bazı konu türleri var. Bunlar;
1. Hiç kimseye fayda sağlamayacak forum oyunları,
2. Ne memlekete ne bireye faydası olan boş sohbet,
3. Üyelerin belki Sivas için önemli olan bir konuda, vurdumduymazlık mı desek ilgisizlik mi desek yorum dahi yazmamaları,
4. Bolca siyaset olması (Bu konuda çalışma yapılmalı bence mutlaka)
5. Bazı üyelerin siteye giriş amacının Sivas için farkındalık oluşturmak değil, öylesine burada vakit geçirmek olması,
6. Forumda kullanıcıların takma isim kullanması, (Bence herkes kendi adı ile yazarsa belli bir seviye olur)
7. Forum arayüzünün kullanışsızlığı,
8. Yöneticilerin olan konuları standart getirmemesi, bundan dolayı sürekli yeni başlık açılması (Şimdi sende yöneticiydin sen ne yaptın diyenler olabilir, o zaman için bana verilen görev yerlerimi düzenleyip uymayan başlıkları ilgili yerlere taşıdım),

Birde şunu eklemek istiyorum. Bu forumda insanlar neden küser? Burası Ahmet'in Mehmet'in forumu değil ki Sivas'ın forumu. Bir üye kapıdan kovulsa bacadan tekrar girmeli. Sivas'ı seviyorum, önemsiyorum diyen kimse bireylere takılmamalı.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...