Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Siteyi canlandırmak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.02.2011, 19:16   #49
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 731 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

Alıntı:
sivaburs Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sizinle biz buraya farklı düşünceleri içeren konular yazarak tartışma ortamına girdik. Sitenin en yetkili kişisi Sayın Rüşdü Elmas, hem benim yazdıklarımın hem sizin yazdıklarınızın altına teşekkür koydu. Şimdi siz ne düşünürsünüz?

Ben beklerdim ki, "tartışın ben de izleyeyim" tavrı yerine Sayın Rüşdü Elmas site için hayati önem taşıyan bu konuyla alakalı iki üç cümlelik birşeyler karalasın. Gerekirse tüm üyelere kızarak, kendinize gelin, kardeşiz hepimiz mesajı versin. Haksız mıyım?

İşte benimde bildiğim,beklediğim yönetim anlayışı tam olarak bu.Çok güzel açıklamışsınız...

Eğer bu konu içerisinde cevap yazanlar,genel olarak yönetimdeki aksaklıklardan söz ediyorlarsa vardır bundada birşey değil mi?