03.02.2011, 22:08
|
|
Usta Yiğido
NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1529 
|
Cevap: Siteyi canlandırmak
Alıntı:
sivaburs Nickli Üyeden Al?nt?
"son olarak sunu demek istiyorum
susmakla yürümüyor bu isler, konusup tartisip cözüm bulmamiz gerek"
Yanılmıyorsam sondan bir önceki mesajınızın son cümlesi buydu. Oysa bu cümle doğrultusunda hareket etmiyorsunuz.
Sizin bu kararınız beni hedef tahtası haline getirmekten başka bir işe yaramaz. Sevenleriniz şu anda benden nefret ediyordur. Ama ben kişisel bir hal alsın istemedim. Tartışalım istedim, konuşalım istedim ve bir çözüm bulalım istedim.
Bakın size bir tablo çizeyim ve bu tabloya bakarken ne olur samimi olarak gördüklerinizi bir düşünün.
Sizinle biz buraya farklı düşünceleri içeren konular yazarak tartışma ortamına girdik. Sitenin en yetkili kişisi Sayın Rüşdü Elmas, hem benim yazdıklarımın hem sizin yazdıklarınızın altına teşekkür koydu. Şimdi siz ne düşünürsünüz?
Ben beklerdim ki, "tartışın ben de izleyeyim" tavrı yerine Sayın Rüşdü Elmas site için hayati önem taşıyan bu konuyla alakalı iki üç cümlelik birşeyler karalasın. Gerekirse tüm üyelere kızarak, kendinize gelin, kardeşiz hepimiz mesajı versin. Haksız mıyım?
Her neyse.
Baktım ki bu işin sonu yok, ben de susmaya hem de temelli susmaya karar verdim. Son mesajımı yazarken de, istedim ki yüzlerde bir tebessüm bırakarak ayrılayım.
Traş olacak adamın Erzurumlu olduğunu bilen berber traş öncesi başlamış konuşmaya;
Yahu biraz önce bir Erzurumluyu traş ettim, adam sabunsuz traş et beni dedi, kuru kuru kazıdığım halde gıkı çıkmadı, ne babayiğit bir adammış...
Bizimki bunu duyunca serde erkeklik var ya, atılmış hemen;
Ben de Erzurumluyum, beni de sabunsuz traş et.
Berberin; Aman abi canın yanar türü telkinlerine aldırış etmemiş.
Traşla birlikte adamın gözlerinden yaşlar akmaya başlamış, bir yanağı bitmeye yakın dayanamamış;
Ben Erzurumun içinden değilim, köylerindenim, diğer yanağımı sabunla demiş.
Şimdi o hesabı bana çevirelim. Burada Sivaslıların arasında hiç yabancılık çekmememe rağmen, buraya yazdığım süreler içerisinde kendimi her zaman Sivaslı hissetmeme rağmen ve de babaannemin Sivaslı olmasına rağmen şu an canımın yandığını hissederek, Sivaslı olmadığımı ve bu yüzden siteden ayrılmama kimsenin üzülmesine gerek kalmadığını belirtmek istiyorum. Üyeliğimin başlangıcından bu yana tanıdığım, sitede zerre kadar emeği olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Siteyi düzeltmek benim haddime değil arkadaşlar. Hoşçakalın.
( Bu arada, Sivaslady seni üzmek istemedim, özür dilerim)
|
saygıdeğer sivaburs yukarıdaki yormunuza tümüyle katılmama rağmen" benim siteden ayrılmama kimsenin üzülmesine gerek kalmadığın belirtmek istiyorum"
cümlesine asla katılmadığımı belirtmek isrerim ben bu siteyi başta sandallı olmak üzere sizin siyahinin osman ecenin arif coşkunun ve diğer ozan arkadaşların yazdığı o güzel sözlerle sevdim şimdi işin kolayına kaçarak hoşça kalın ne demek beni bağışlayın ama sizleri seven bir yığın arkadaşı o güzel şiirlerden yoksun bırakmaya hakkınızın olmadığını düşünüyorum ozanlar bir ulusun elidir koludur gözüdür dahada önemlisi kulağıdır sırtında sazıyla türlü meşakkatlarla köy köy halkı aydınlatma gibi bir misyonu üstlenen pir sultanların ruhsatilerin aşık aliizzetlerin mahsuni şeriflerin sefil selimilerin ve daha yüzlerce ozanımızın size emanet ettiği bu kültür mirasımızı yarıyolda bırakmıyacağınızı ümit ediyorm konuyu yeniden değerlendirerek bu kararınızdan vaz geçmenizi tüm içtenliğimle dileyerek selamlarımı iletmek istiyorum sayın sivaburs
|
|
|