Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt?
Abi bu site için emek verenler arasında ben de varım.Bu emek vermişliğime rağmen onlarca mesajım silindi,hatta banlandığım bile oldu.Bu sebepten ben de küsebilirdim ama bunu yapmadım.
Sitemize sırf sohbet için gelen birisinin siteye katacağı bir şey yok.İnsanalr hiçbir mesajım silinmesin,hiçbir konum kapanamsın istiyor.Yönetim olarak da eksiklikler var tabi ki.Ama bu eksiklikleri küsüp giderek çözemeyiz.Sitenin en canlı olduğu dönemlerde bile iftar,piknik ya da herhangi bir organizemize katılan üye sayısı 3-5'i geçmedi..
Başka siteler haftada bir kahvaltı organizesi yaparken 30-40 kişi ile biz yılda bir 5 kişiyi bulamadık.Klavyeye aldık mı elimize acayip dostuz,acayip sohbet ederiz..Ancak gel bir çay içelim yüzyüze görüşelim beraber birşey yapalım,Sivaslılar birbirini tanısın dedikçe üyeler isteksiz oldu.Siteyi sohbet sitesi görenlerin bu siteye kattığı bir şey yok..Çünkü sitenin kuruluş amacı bu değil..Googledan bir resim bulup konu açılıyor,bir hikaye bulunup konu açılıyor sonra neden konum silindi diye sitem ediliyor..Hiçbir mesaj silinmeyecekse,hiçbir konu kapanmayacaksa yöneticiler ne demeye var?
|
işte sizden beklediğim yorum bu teşekkür ediyorum ama mesaj silinmesine karşı yöneticiler tarafından uyarılmanın yanındayım sevgilerimle