Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Siteyi canlandırmak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.02.2011, 01:10   #78
eyuphulagu
Usta Yiğido
NO AVATAR

eyuphulagu Şuan eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2015 20:16

Tecrübe Puanı: 683 eyuphulagu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

Ben de 2008 den beri bu sitenin üyesim..300 ün üzerinde mesaj yazdım..Sitede üye sayısı oldukça fazla ama mesaj yazan kişiler genellikle aynı kişiler..Sitede 2-3 yıldır bu kişilerin dışında mesaj yazan pek fazla kişiye rastlamadım...Yalnız unutmamak gerekir kibu sitede bilhassa spor ve tarftar sitelerinden farklı bir site;burada yazı yazan kişilerin çoğunluğunun eğitim seviyesi belli seviyede olan kişiler olduğunu düşünüyorum..Hatta bazı arkadaşlar neredeyse akademik makaleler seviyesinde yazılar yazıyorlar..Onun için herkesin bu türde mesajlar yazması beklenmemeli..Tabiki sitenin üye sayısı artmalı,tabiki daha fazla kişi yazı yazmalı ama lütfen yazılan yazılar kırıcı olmamalı;yazılan yazılar direkt olarak Sivas'la ilgili,Sivas'ın sorunlarıyla ilgili ,Sivas için yapılması gereken projelerle ilgili olmalı..Herkesin kendine göre bir görüşü olması gayet doğal ama bu sitede siyasi görüşlerin öne sürüldüğü bir site kesinlikle olmamalı..Bu sitede temel amaç SİVAS VE SİVAS'IN KALKINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER OLAMALI...Geçmişte bu sitede bazı arkadaşlar arasında siyasi tartışmalar yaşandığını bazı mesajlarda gördüm;bir çoğunda Sivaslı arkadaşlar birbirine çok krıcı davrandılar..Bunu sonucunda da siteden ayrılan siteye mesaj yazmak istemeyen insanlar olduğunu üzülerek tanık oldum..Bu arkadaşların bazısı bu yüzden sitede mesaj yazmak istemiyorlar..Onun için sadece Sivas'la ilgili konulara odaklanırsak;tek hedefimiz SİVAS VE SİVAS'IN GELİŞMESİ,2050 LERDE SİVAS'IN NE DURUMDA OLACAĞI OLURSA ORTADA HİÇBİR SORUN KALMAZ..Lütfen Birlik Ve Beraberlik İçinde Olalım ..ÇÜNKÜ BAŞKA SİVAS YOK...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor...