Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Siteyi canlandırmak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.02.2011, 13:28   #90
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1070 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

arkadaşlar bu bir süreçti , sivassporun başarısı ile yükselen bir sivaslılık modası vardı, bu ister istemez siteye yansıdı, üye sayısı hızla arttı, aynı anda insanların netle tanışmasınında ilk heyecan yıllarıydı, bende bir çok akrabamı benim sayemde buraya taşıdım üye ettim ama çoğu aktif olmadı, çoğu için sivaslılık ve o kimlik çok cazip gelmedi, buradaki çok tanınmışlık ve o bilindik yöresel tavırlarımız, saygısızlığımız sevgisizliğimiz insanları burada tutmaya yetmedi, burayı cematin yayın organı propaganda aracı olarak ve kullananlar çok oldu, bu bakış ve sivaslıya bu kafatasçı ilkel faşizan yaklaşım ağır geldi, sivası terkettiren anlayışın buradada hüküm sürmesi kusura bakmayın pek çok eli kalem tutan sivaslı için bir cazibe noktası olmaktan çıkardı siteyi, önyargıları kırmak için çok uğraştım çok fedekarlık yaptım ama insan bir yere kadar diyor ve sinirlerin harap oluyor yoruluyorsun, bir cahilce lafa hoop diyen yok dur diyen yok ayıp diyen yok, tam bir sürü ve grup psikolojisiyle yapılan yanlışlara seyirci kalınıyor ayıplanmıyor, ya çocuktur deniyor ya gençtir denip hoşgörü hep tek taraflı bekleniyor
kimse özeleştiri yapmıyor
herkes çok bilir,
adam daha temel türkçeden haberi yok hayatında bir kitap okumamış ama sana posta koyup ders veriyor birde özelden tehdit mesajı atıyor
çok zibidi geldi geçti buradan, serseriliğini ideolojisi sanan çok gafil geldi geçti buradan ama şimdi yoklar bırakın dahada gelmesinler, ama ya götürdükleri o ise sitenin sizin benim herkesin kaybı, çok kıymetli insanlar tanıdık sohbet ettik fikir alıp fikir verdik yinede sağolsun diyoruz belli bir platform oturmuştu, ama seviye korumadaki başarısılığımız devamlılığı getiremedi herkes kendince sağa sola takıldı, facebook vb sosyal paylaşım siteleri bu ve benzeri tüm siteleri vurdu geçti, ama zamanla belli çizgi paylaşım hoşgörü ortamı ve renk ve çeşit korunursa zamanla yoğunluk yakalanır diye düşünüyorum, eğer insan kendini buluyorsa uzaklık sadece bir tık ötede, yoksa favori listesi o kadar kabarıkki bağlan bağlanabileceğin kadar site çok, ama iki satırla nerede kime kendini anlattığın ifade ettiğin yer senin için en önemli yer, eğer onuda yapamıyorsan kusura bakma köşedi x e kadar aramızdaki bağı koparmanın kısa yolu, içinde bir gıdım başkasını sevmeye hazır yüreği olmayanın, paylaşılan bir muhabbetin bir sıcak çay kıvamında keyfi olmayacaksa muhabbetin yoksa ne önemi var aynı yerde doğmuşluğun
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...