Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.02.2011, 15:34   #123
58svs58
Yiğido
NO AVATAR

58svs58 Şuan 58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.09.2014 14:58

Tecrübe Puanı: 731 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ahenk

NOT: öncelikle bu yazımı muhatabından başka kimse üzerine alınmasın.

Bu yazımı bir MOD olarak değil bir üye olarak yazıyorum.

Bu güne kadar 58000 mesaj yazmışım bunun çoğunluğu üyelik zamanımda yazılan yorumlarımdır,Bunların içinde ne hakaret mesajım var nede ahlak dışı form kurallarına uymayan mesajım var.Ayrıca özel mesajlada kimseye hakaret etmedim etmemde gelen hakaret mesajlarına rağmen.Buda benim seviyem diyebilirim seviyesizin karşısında seviyesiz olmayayım diyorsan bazen susmakta birşeyleri anlatmaktır diye düşündüm baktım öyle olmuyormuş.

Sen kim oluyorsunda benim yapmadığım bir işlemden dolayı bana hakaret mesajı yolluyorsun.Sonrada burada haklıyım deyip suyun üzerine çıkıyorsun.Yazdığın 12 mesajın 6 sı silinmişse bu senin nekadar iyi mesaj yazmışsında silinmiş manasınamı geliyor.

Burada ne üye üyeye ne üye mod'a nede mod üyeye hakaret etmez.
etmemeli,Sizin galiba düşünme tarafınız biraz zayıf.

Silinen mesajların tüm modlar tarafından görülüyor uygun olsa açılırdı.

Sen buna rağmen haklıyım diyorsan sana söyleyecek söz bulmakta zorlanıyorum.Ahlak yapım buna müsade etmiyor.Sen önce kendini bi sorgula benim mesajım niye silindi diye,Tabi sorgulayacak bir beynin varsa.

Seviyeli akıllı bir insan önce araştırır sonra karşısındakine ne yazacağını düşünür öyle yazar.

Ben yasaklamadığım halde bana neden hakaret mesajı attın cevabın varmı yok.

Ben silmediğim halde neden bana formda sen sildin diye yazı yazdın bunuda bilmiyorsun.

Mesajlarını her kim sildiyse iyi yapmış benim sildiklerim mesajlarıda ben iyi yapmışım.

Mesajlarını burada yayınlamak sorun değilde bu güne kadar hiç kimseyi küçük düşürmedim düşürmekte istemem.

Kabadayılık efelik asıp kesme klavye başında olmaz varsa bi sorunun halletmesi kolay,Ben klavye başında hiç bir sorunumu halletmedim halletmemde.

Anladın galiba anlamadıysan daha kolay yollardan anlatırım hiç sorun değil..

Konu başlığına bak konuya bak nerelere geldi.Biz sorunları takip edelim çözüm yolları bulalım diye uğraşırken kendini birşey zanneden biri gelmiş bana haklı olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.Senin hertürlü belana hazırım bunu kulağına küpe et.............

Başka bi arkadaşım tarafından kısa süreli banlanmanı,Bana gelen o seviyesiz ahlak dışı mesajından sonra süreyi de ben uzattım.O mesajına cevap yazmadım aynısını sana iade ediyorum kötü söz sahibinindir......

burada taraflı olunursa sivas değilde site ön plana çıkarsa kimse siteye yüz vermez. beni altı ay yasakladılar neden yasakladılar iftira diye tek kelime ile açıkladılar. iftirada ben sivasspor taraftarıyım sitenin değil diye yorum yazmıştım. ben bişey kaybetmedim ama gördümki site herkesi küstürmüş üyelerden özür diliyor
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif