Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt?
Sivaslılar Sitesine Küsen niye Sevmiyor konusu cley nedeni burda Sivasın Haberleri veya sorunları tartışılıyor eğer küsersen bu sorunlarıda umursamıyorsun demektir Yoksa Sıradan bir site İsmi Sivaslılar bizi bağlıyan bir unsur ayrıca Haberleri ve Sorunları yansıtan site ama 0 yorumlu haberler olunca insan düşünüyor bu konuyu Gerçi Küsenlerin ne kadar yararlı olduğu neden küstüğü tartışılır ama Küsenler Sivası sevmiyordur
|
H Turan .Siteye gelin dedin geldik. ama şuküsme ve sivas sevgisiyle site sevgisini doğru orantılı kıllanmalütfen.
İlkokulöğrencisi değiliz ki küselim ama kırgınlıklar muhakkak olmuştur oldu da. İnsan bir yerde huzur buluyorsa ordan kovsanız bile bir yere gitmez. Ortak paydamız sivas dedik sineye çektik birçok şeyi. Ama Sivaslı olmanın kutsal metni değildir bu site. Ha eğer ki sevgiye ve güvene dayalı bir bağlantı kurmam gerekiyorsa Sivaslı olana dair kanaatlerimin çoğu bu site yüzünden kırıldı. Hayal kırıklığına uğradım. Tabiki ben de mükemmel biri değilim. Ben ki ağzından Sivas denince sanki iki kere Sivas diyen biriyim belki Sivas'a ve Sivaslıya sevgimden girmek istemedim. Ak günde ve puslu günde rüstünü ıspatlyan çok saygıdeğer üyeler de elbette ki vardır. Mesele Sivasla ilgili değil üyelerin kendi aralarında ve yönetimle ilgilidir.
Genel yagılara varma . Bir sivaslı hiçbir şekilde bu siteyle tanışmamış olsa yine mi Sivası sevmiyor olacaktı?