Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Siteyi canlandırmak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.02.2011, 23:00   #157
sivaburs
Usta Yiğido

sivaburs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaburs Şuan sivaburs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.03.2016 22:10

Tecrübe Puanı: 1662 sivaburs COK SEVILEN BIR KISIsivaburs COK SEVILEN BIR KISIsivaburs COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben sitede Ne modum Nede Adminim ama elimden geleni yaptım nedeni Sivası sevmem konuların aktif olması Bu yüzdende Facebookda Reklamını yapıyorum Ayrıca Küsenleri geri döndürmeyide çalıştım bazen yalnız olduğumu hissettim ama yinede Sivaslılar Sitesinin canlı olmas için çalıştım bu sıradan bir forum sitesi değil Yani Sivaslıları buluşturan amacı Sivasın haberleri ayınlayan gazetelerden çıkan ve sorunları hakkında Görüşlerin paylaşıldığı site Benim amacım bu sitenin aktif olmasını sağlayarak Sivasın konularını tartışmak yoksa Oyun gibi şeyler yarar sağlamaz uzun vadade Kaliteli üyelerin çoğalmasını sağlamak istiyorum.

Küsenler konusunda yine aynı görüşteyim küsen küser Gerçek manada sevmediğinden küsüp gidiyor Burası sıradan bir site olsa tamam derdim ama Sivaslılar Sitesi Küsüp gidiyorsan Sivasın sorunlarına Sivasın haberlerine küsüyorsun Duyarsız davranıyorsun Örnek üyeler var onlar küsüyormu hatta en kaliteli yorum yazıyorlar SGerçek manada SİVASLI olan Kovulsa bile bacadan yine girer üye olur bu böyle Haksızmıyım arkadaşlar.
Ya abi yeter Allah aşkına. Bir küsmedir tutturdun. Yok küsen Sivas'ı sevmezmiş, yok Sivas'ın sorunlarına sırt çevirirmiş...

Öyle bir hale getirdiniz ki burayı mübarek site Sivaslılar sitesi değil sanki Cumhurbaşkanlığı resmi web sitesi. Yok Sivas'ın sorunlarını ele alalım, yok şu konuda fikir belirtelim. Sanki hepimiz profesörüz ve her konudan anlarız. Allah aşkına bana bir söyleyin o kadar yazıp çizildi neyi değiştirmeye gücünüz yetti. Sivas'ın sorunlarıyla ilgilenen o kadar resmi kurum, görevli o kadar insan var ki, uğraşıyorlardır herhalde. Herkesi buna zorlayamazsınız sadece bilgisi olan, fikri olan yazmak isterse yazar.
Adı üstünde burası Sivaslılar.net. Sivaslı olanların girip, konuşup hal hatır sorduğu, birkaç haber okuduğu, tanışıp kaynaştığı, yazıyla şiirle gönlünden geçenleri paylaştığı bir site burası. Amacı da gelenlerin hoşça vakit geçirmesi, kaliteli dostluklar kurması ve birbirini tanıması.

Tersini savunanlar site giriş sayfasına "Sivas Gündem" tabelasını assınlar ve profesör olmayanlar giremez ibaresini yapıştırsınlar.