Alıntı:
sayın özçelik soru 1. esenyurtlumusun
soru 2 sözü edilen yerde büyük bir arazinmi var
soru üç arazisi olduğu söylenenlerle bir yakınlığınmı var
soru 4 herkesin eleştirdiği ve karşıyaka halkının madur edildiğini bile bile yapılan bu köprüyü bu kadar savunmanda ne çıkarın var. başka sorum yok.
|
1. Sivaslıyım evim aksunun orada.
2. yok
3. yok ama Sivas'ın her yeri arazi ve her yeri birilerinin ve kimse beni ilgilendirmez öncelik Sivas olmalı asla sizin gibi düşünmedim beni tanıyanlar düşünmeyeceğimi de bilir.
4. Köprüyü mantıklı nedenlerle savunuyorum bunu anlamak için önceki yorumları sadece okumayın anlamayı deneyin.
Alıntı:
|
ha eksik kalmış kimsenin çamur attığı yok herkesin dediği önce 10 bin kişinin oturduğu mahallenin mağduriyeti giderilisin o köprüde zamanla tamamlansın kimseye bir zararı olmadığı gibi gelecekte büyük yararıda olabilir.
|
O zaman yenisini isterken yapılanı karalamadan isterseniz anlaşılır olurdu.
Alıntı:
Köprü planlaması tam yapılmadan laf olsun nevinden yapılan bir köprüdür.
Zira eğer uzun vadeli düşünülse bölünmüş olarak gidiş geliş çift şeritli yapılırdı.
Ayıca çevre yol konusunun beklemesinin nedeni şudur
Hızlı tren demir yolunun şehri nasıl kat edeceği belli değil, GAR binası nere yapılacak belli değil, Allah bilir köprüye düşünülen yolları muhtemel demir yolu kesiyor..
Ayrıca Karşıyaka'ya yeni köprü yapılmasını savunan arkadaşlara oradan geçecek olan hızlı tren demir yolunun ekleyeceği maliyeti de düşünün..
Bir saçmalıkta Eğri köprü yanına yapılan hem üniversiteyi, hem tokiyi hem polis okulunu ve daha sonra imarlanacak bu alanı şehre bağlayan duruşu sakat olan köprüyü iki şeritli ve yanlış yere yapmaları.
Düşünün şehirden gelen çift şeridi devam ettirmek için yeni köprü yapılsa neresine yapılacak ve o şerit nasıl bağlancak şehirden gelişte sağda doğal gaz ünitesi solda eğriköprü villaları daraltıyor...
Saçmalıklar şehrimde diz boyu.....
Bu şehirde ne zaman ileri düşünülerek adam akıllı bişeyler yapılacak anlamıyorum.
Benim hiç umudum kalmadı da.
|
Kaos yeni köprüyü bilmem ama bu yapılan köprü ilerde kuzey-güney hattının ana damarını oluşturacak. Dar olması konusunda haklısın her 2 köprüde çok genişlemeye müsait değil.