Alıntı:
|
senin mantık anlayışın onlarca insanın maduriyeti üzerine kurulmuşsa şaşarım o mantiğa bir iş yapılırken önce onun kamulaştırılması yapılır şimdi oraların kamulaştırılmasının nasıl altından kalkılacak köylüyü nasıl razı edeceksin metre kare fiatları ona katlandı karalama sözüne gelince bizim değil bir sivasın ağzına sakız olmuş bir konuyu bırakta konunun muhatapları cevaplasın yapılan köprü atıl halde bekliyor kullanılan köprü trafiğe kapatılıyor karşıyakada oturan insanların ulaşım sorununu nasıl sağlamayı düşünüyorsun okuduğumu anlayack kadar bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum ama sizler yapıan o kadar yorumu anlamamış gözükmeye devam ediyorsunuz
|
Bende okuduğumu gayet iyi anlıyorum. Hem neden insanlar mağdur edilsin ki? Projesi dahi hazırlanmıştı oraların ve köylü köprü yapılsada yapılmasada yapılacağını öğrendiğinde çok para ister. Çünkü maalesef Sivas'ta kimse önce şehir sonra ben demez hatta tersini de demez hep bana hep bana der. O yüzden bundan 20 yıl sonrada orası problem olur. Orayı çözmek mesele zaten. Peki neden köprü yanlış yerde? Bunu açıklayın bana.
Alıntı:
Yahu genişleyemeyen bir köprü nasıl kuzey güney hattının ana damarı olur?
Ve tekrar ediyorum hızlı tren hattının seyri çok önemli ve daha belli değil..
|
Yeni yapılan köprü geniş değil ancak genişletilebilir, gördüm orasının problemi olmaz ben eğriköprünün darlığını belirtmiştim. Hızlı tren mutlaka bir yerleri kesecek zamanla ancak zaten bunun için alt-üst geçite lazım olan ödeneği TCDD gönderiyor, bu sorun olmaz. Hızlı tren gelecek diye şehir o yönde gelişmesin mi bunu mu engelleyelim?