Alıntı:
AĞAOĞULLARI Nickli Üyeden Al?nt?
saygı değer Necmettin Özbek :Atatürk caddesinde büyük ptt karşısında yani Kamil kitabevinin bitişiğinde Tecerler ticarethanesinde beyaz eşya satıyorduk.
Buzdolabi , Çamaşır mak,Fırın gibi beyaz eşya ve televizyon.
Kamil Kitabevinin son varisi Kemal bey vardı ve onunda oğulları Temel kitapçı ve Oğuz kitapçı var Avukat tır. Onlar bizim dükkan komşumuz du çok hoş asil ve asaletli insanlardı.Sivas ın çok ekmeğini yedik suyunu içtik Allah Sivaslıya sağlıklı uzun ömür versin . Sivas ın her caddesinde ,her sokağında hatıralarım var ,tozlu yollarında göz yaşlarım var.
Akca pasajın sahipleri Rahmi akca ve onunda oğulları Turhan ve Nusret akca dır.O aileyi de çok eski tanırız çok iyi insanlardı. Onlarlada komşuluklarımız oldu,
sohbetlerimiz oldu.Sivas ın ve Sivaslının benim kalbimde ayri bir yeri vardır.
Bizi hatırladığınıza müteşekkürüm. Sivasla ilgili çok hatıralarım var irtibatımı da
kesmiş değilim. Sağliklı mutlu günler sizin olsun sevgilerimle .
|
sevgili abim ben tecerler ticaretten çok alış veriş yaptım halen cıncınatı marka tecerlerden alınma duvar satim var ve çalışır durumda tecerlerde iki kardeş vardı selamet ve samet selamet bey beden terbiyesinde çalışıyor samette ticaret hanede duruyordu çokta samimi görüştüğüm iki kardeşti ama uzun yıllar oldu o kadar müştenini içinde nerden hatırlayacaklar demir sporda top oynadığım için selamet beyide beden terbiyesinden tanıyorum çok uzun boylu bir arkadaştı beyefendinin beyefendisi idi geçmişi yadetme fırsatı verdiniz teşekkür ederim