14.03.2011, 03:10
|
|
|
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3
|
Cevap: Yüzde 50 kota istiyoruz
Alıntı:
amazon10 Nickli Üyeden Al?nt?
hımm anladım. Burada kimse savunmadı bayanları sen heralde yorum olsun laf olsun diye gene yorum yaptın. bence sanırımlı bir ifade kullandığım için üzerime aldım.
Bu ülkede kadınların o kadar sorunu var ki hergün biri öldürülüyor, şiddet, tecavüz vb. ama tek sorun baş örtüymüş gibi davranıyorsunuz. sanki bütün kadınlar başını örtecek bütün bu sorunlar yok olacak gibi. Bende karşıyım kapalı bayanların bir çok yere alınmadığına çalışma yerlerinin kısıtlı olmasına. şunada eminim ama baş örtüsüne izin verildiği zaman kara çarşafla girmek isteyecekler başörtü sorunu çarşafa dönecek. bitmeyecek yani..
|
Amazon kardeş yine tutturamadın. Önce üzerine aldın şimdide benden için "laf olsun diye söylediğimi" iddaa ediyorsun bu tezini şöyle çürüteyim, eğer ben laf olsun diye cümle yazsaydım sen üzerine alınmazdın. Demekki yazdıklarımın bir değeri varmış. Yada şöyle düşünebiliriz; benim yazdıklarımın bir değeri yok tamam ama sen değersiz bir cümleyi üzerine alınabiliyorsun demekki neyse uzatmayalım.
"Başörtüsü olursa birşey olmaz da kara çarşaf girerse ne yaparız, halimi nice olur." diye düşünenler var ya helal olsun size Yolda yürürken çocuklara "öcü geliyor" diyenler de var. Beyaz yada renkli çarşaf giyince ne diyebilecekler acaba. Biliyorsunuz ki bazı ülkelerin milletvekilleri çarşaflı, avrupada bir konseyin üyelerinden de çarşaflı olan var. Demek ki birşey olmuyormuş bir sorun olmuyormuş değil mi? Kadınların şiddet, tecavuz vs. sorunlarının yanında bu sorununu ele almamın nedeni, konumuzun ana başlığında olduğu gibi "%50 kota" diyoruz ya. Meclise bayanlarımız şiddet gördüğü için değil yada tecavüz gördüğü için değil, kapalı olduğu için alınmıyor. Demek istediğim budur. Meclise girdikten sonra şiddeti, tecavüzü çözecek olan bayanlar zaten, ha bir girebilse..
|
|
|