Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 61. hükümette bakan şansı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.03.2011, 14:58   #5
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1218 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 61. hükümette bakan şansı

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burak dediğin gibi keşke ulaştırma bakanı, başbakan yardımcısı, maliye bakanı falan olsa daha yararlı olur.

Kıbrıslı suçu sitede arayacağına haberlerin asıl kaynağı olan gazetelerde ara. Site AKP ci olmuş demek yerine, medya AKP ci olmuş de bari.
Nasıl yani? Bu haberin altında kaynak yok 1, ikincisi en az senin kadar bende internet kullanabiliyorum ve Kadir ÇETİNKAYA'nın, İbrahim BUDAKLI'nın MHP'den aday olduklarını Sivas Haber Sitelerinden gördüm, mesela Ünal Coşkun'u biliyor musunuz? O'da bir bürokrat tıpkı AKP'nin bürokratları gibi genç yaşta istifa etti görevinden geldi Sivas'a MHP'den aday oluyor, bu da Sivas sitelerinde yazıyor, devamlı haber aldığınız Sivas Postası ve Hürdoğan'da bu konunun haberi 2-3 gün önceden beri var, neden görmediniz gerçi gözler ampulle yanıp sönüyor... Veya HAS Parti adayı Veteriner Burhan Pınarbaşı Hürdoğan'da 2 gün önce haberi çıktı...

Bütün bunlar haber değil mi? Bu siteye haber açarken daha düzgün süzgeçten geçmeli artık... Çünkü seçim dönemine girdik... 10 gündür dikkat ediyorum gerçekten de 5 haberden 4'ü AKP ile alakalı artı yukarıdaki haberde de görüneceği gibi bayağı taraf olunmuş... Medya AKP'lileşmişse sen bu haberi buraya koymayarak tarafsızlığını öyle göstereceksin ancak zaten 5 haberin 4'ü akp ile ilgili olunca kafası karışan benim gibi üyeler böyle bir haber çıkınca her seçim döneminde yaşanan sıkıntıyı yine mi yaşayacağız der...

Bu konuyu önemsiyorum, seçim dönemi yaklaştıkça bu olayların artmasından korkuyor ve daha da kızışmadan Rüştü abiyi göreve çağırıyorum...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...