Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.03.2011, 14:33   #6
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 735 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Linux de Artık Güvende Değil

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
"Daha zordur yakıştırması yetmez" diyorsunuz; yani daha daha daha zor nerdeyse imkansız demek istiyorsunuz, bunun yanında "kesinlikle olmaz" demek istemiyorsunuz. Sizce çelişkili değil mi?

Ben "açık kaynak kod ile düşmanlığım var" diye nerde dedim acaba? Karşınızda yıllarını Wp ye vermiş bir kişi var.
Ucundan bir tane uygulamayı kullanarak açık kaynak kod hakkında GNU lisansı hakkında bilginizin olduğunu ima edemezsiniz. Açık kaynak kod kullanmak toplam bir felsefedir. Her yönü ile dört elle sarılması gereken bir yaklaşımdır. Açık kaynak kod hackerlik, şifre kırma, klonlama gibi uygulamalara toptan karşıdır, herşey lisanslıdır. Açık kaynak dostu olabildiğince makinesinde kapalı kodlu program bulundurmaz.

Merak ettim acaba, windows işletim sisteminiz, offise uygulamanız, antivirüs programınız lisanslı mı? Ya da bilgisayarınızda kaç tane açık kaynak kodlu uygulama mevcut?

Tüm zamanınızı dahası temel işletim sisteminizi windows kullanıp sadece wp kullanmak la açık kaynak kod dostu olunmaz. Umarım wp nin kendi sunucusunda çalışan hazır css leri kullanarak yıllarınızı wp ye verdiğinizi ima etmiyorsunuzdur.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla