Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - İşte Sivas'ın adayları
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.04.2011, 11:17   #16
tavarih
Yiğido
NO AVATAR

tavarih Şuan tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2014 12:21

Tecrübe Puanı: 652 tavarih FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İşte Sivas'ın adayları

Arkadaşlar ben mevcut vekillerimizi her fırsatta eleştiren birisiydim. Onların değişmesini olumlu gördüm sadece.

Ama isimler konusunda haklısınız. İsmet Yılmaz ismi konusunda herkes olumlu düşünüyor. Diğer isimler kapalı kutu görünüyor.

Mesude Nursuna Memecan hakkındaki görüşlere katılıyorum ama umarım bekledğimizden iyi olur. Belki genel merkezdeki veya Başbakan nezdindeki itibarını şehrimize dönüştürebilir. Sanatçı Melike Demirağ ile akrabalığı vardı galiba. Nuri Demirağ'ın da torunuydu sanırım.

Ama sakın yanlış anlamayın bu isimler belirlendi diye çok mutlu değilim. Sadece önceki isimler değişti diye sevinçliyim. Özellikle Selami Uzun ve Osman Kılıç.

Listede Mustafa Açıkalın'ın olmasını da çok isterdim. Bana göre Sivas'ta durup Sivas'ı bilen adaylardan şimdiye kadar fazla kazanımımız olmadı. O nedenle Ankara'da etkinliği olan isimlerin olmasını istiyorum. Bu benim bakış açım sadece. Yanlış düşünüyor olabilirim.

Özellikle aday adayları listesine baktığımız zaman çoğu bana göre Meclis'te oylamalara katılıp el kaldırıp indirecek tarzda isimlerdi. İsmet Yılmaz isminden umutluyum ama inşallah iyi olur durum. Dün konuşmasında birçok projeden haberdar olduğunu söyledi. Projeleri takip edeceğini söylemesi beni çok umutlandırdı.

Hepimizin isteği tabiki memleketimiz için faydalı olması yönünde. O nedenle tüm görüşlere saygılıyım. Ve inşallah beklediğimizden iyi tablolarla karşılaşmak nasip olur diye dua ve temenni etmekten başka çare yok gibi görünüyor.
tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tavarih'e Teşekkür Ediyor...