Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.04.2011, 22:03   #57
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1248 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: İşte Sivas'ın adayları

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
araştırdım araştırdım hepsini araştırdım ve aralarında üç aşağı beş yukarı bi fark göremedim.........sende sadece ak parti adaylarını araştırmaya ara verip diğerlerinide araştırırsan aralarında bi fark olmadığını görürsün........görürsün ama evet aralarında bi fark yokmuş dermisin bilmiyorum........zaten kimse akp nin adayları çok iyidir demiyor ki neymiş akp bakan olabilecek adayı sivasta göstermemiş........sanki chp,mhp partideki en önemli isimleri koymuş.......
Valla ben sana söyleyeyim ciddi ciddi... Buraya önceden de yazdım. Malik Özdemir PM Kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha yüksek oyla PM'ye girdi artı eğer Baykal'a böyle bir komplo olmasa o kurultayda Genel Başkan Yardımcılığı kesindi ki bir CHP iktidarının da Turizm Bakanı kendisidir... Bundan emin olunuz, bir partili ve Sivas'dan çok Genel Merkez ile bağları daha çok olan oradan çok net bilgiler alan birisi olarak söylüyorum, bir örnek vereyim adayların belli olduğu gece facebook arkadaşlarım da görmüşlerdir herkesten önce İstanbul ve İzmir adaylarını ben sıraladım, gazete ve TV'lerden önce oraların listeleri bana geldi, Aday adayları "Ben var mıyım" diye bana sordular Bu kadar net söylerim ki Malik Bey Turizm Bakanıdır...

MHP'ye bakınca da 1. sıra adayı zaten eski bakan sanırsak ki deneyiminden onu yeniden Tarım Bakanı olarak görürüz... Bu da Sivas için önemli bir bakanlık.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla