Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Kemalist bir Sivaslı olarak bazı konularda size katılmakla birlikte bazılarına katılmıyorum.
Katıldığım konu 2 Temmuz Olayları (Özellikle 2 Temmuz olayları dedim en azından biz Sivaslılar "Sivas" ismini kullanmamalıyız o olaylarla birlikte). Neden haklı buluyorum... O olaylar O insanların yüzünden olmasa da olayları tırmandıran ve yapılan komploya alet olan kişiler o insanlardır. Tekrarlıyorum o olaylar Türkiye'ye kurulmuş bir komplodur. Sağın ve Solun çok kuvvetli olduğu bir il Sivas seçilerek yapılmış Türkiye'ye kurulmuş bir komplodur. Ve bahsettiğiniz kişiler olayları yatıştırmaya çalışırken beceriksizlikleri yüzünden tırmandırmıştır (Başka etkenlerde vardır ama O insanların tavrı olayları tırmandırmıştır).
Katılmadığım konu ise şu anki iktidarın yerinde o tür olayların olmayacağının garantisi ile Saadet Partisinin iktidarda olmasını isterim...
|
düzeltme yaptığınız için teşekkür ederim en doğrusu ancak bu olurdu 2 temmuz...evet o olaylar tabiki onların yüzünden olmadı fakat cumhuriyetin kurulduğu bu şehirde sen kalkar belediyeyi onlara 4 tanede milletvekili çıkartırsan onlardan o zaman adama hop nereye sen demek bu şehirde bunu yapıyorsun alın size o zaman adınız sonsuza kadar lekelensin demedimi o komployu hazırlayan zümre yoksa elbetteki onlar yapmadı ama onlar seçildiği için 2 temmuz olayları oldu...sivaslı bu oyunlara bir daha gelmez çünkü bizim ağzımız yandı seçeceğimiz insanlar bizden akıllı olacak yoksa aday falan olmasın...