Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.05.2011, 21:31   #6
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1223 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Keskin: Sivas Üniversiteler Şehri Olacak

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sanayiyi kimse getiremez?

Açıklama çok garip geldi bana.
2.3. Üniversitelerin kurulmak istenmesi çok güzel birşey ama biz Konya yada Kayseri sanayisi gibi olamayacakmıyız hiç bir zaman?
Madem biz sanayi şehri olmayacağız, "Sivasa fabrikalar kurulsun, sanayiler kurulsun" diye boşa mı bağırıyoruz?

aynen öyle boşa söylüyorsunuz... Ben de önceden söylemiştim yanı başında Kayseri Malatya varken Sivas'ı sanayii şehri yapamazsın varolan sanayi tesisleri büyütülmeli... Karasal iklimi ve sulak arazisinin yüzünden tarım da yapılamaz ama hayvancılık geliştirilmeli o yüzden Sivas Eskişehit gibi bir il olabilir o potansiyel var... Metin Bey'in söylediği de aslında bu ve olmayacak birşey değil... Gün gelir Belediye Başkan adayı olursam benim vaatlerimden birisi de üniversite olacak...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla