Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt?
Sen hiç bir şey bilmeyen cahilin tekisin...
Hiç kimse kobay olarak kullanılmıyor sen paranoyak mısın?
Sen ne iş yapıyorsun?
Kaç yıl okudun?
Ne kadar risk alıyorsun?
Kaç tL KAZANIYORSUN
|
Dostum öncelikle kişi ne ise karşısındakini de öyle görürmüş. Bu nedenle kimin cahil olduğuna ben değil diğer arkadaşlar karar versin.
Kobay olarak kullanılan şahsen babaannem var. Tedavi adı altında saçma sapan tahliller, vb.leri orada yapıldı. Hiç gerek yokken by-pass olmayacağı taktirde öleceğini bile söylediler. Aynı raporu başka yerlere (İstanbul, İzmir) doktorlara gösterdiğimizde ise sadece stend takılmasının yeterli olacağını, kesinlikle ameliyatın risk olacağını anlattılar. Ve buna rağmen çıkış vermek de istemediler. Bu nedir o zaman? Hasta sağlığı anlayışınız bu mu? Bu arada baannem by-pass olmayalı nerede ise 6-7 yıl oluyor ve şu an çok sağlıklı.
Yine üniversitede basit bir tansiyon şikayeti ile gittiğimde öğrencilere araştırma olsun diye yine gereksiz onlarca araştırmalar, tahliller vb. gibi 1 haftama mal olan fiziksel çöküntünün yanında, psikolojimi de bozdunuz ve mitral kapak sorunum olduğunu ve yine ameliyat olmazsam ciddi sorunlarla karşılaşacağımı söylediniz. Daha yaşım 23'tü. Madem doktorsun. Bu durumda hasta nasıl psikolojiye bürünür tahmin edebilir misin? Hani siz 6+ küsür sene okuyorsunuz ya. Cahil değilsiniz ya bilirsiniz. Benim rahatsızlığım mı? O hafta yediklerimden kaynaklanan dönemlik bir tansiyon yükselmesi. Malum ; sivas da yüksek olduğundan tansiyon tetikleniyor. Sizin verdiğiniz raporu zaten İstanbul Siyami Ersek Kalp hastanesine de verdim ve bizde kalsın bu dediler. Oradakiler de sizin kabiliyetlerinizi biliyor yani.
Madem doktorsun. Bu olay sizin hipokrat yemininize sığıyor mu?
Gelelim benimle ilgili bilgilere.
Biz sizin gibi ego tatmini olmadığımızdan ben şu kadar yıl okudum, bu zorlukla çalışıyorum demem herkesin içerisinde. Görgü kuralıdır. 6 yıllık eğitiminizde o dersi vermemişler demekki. Ama sordunuz söyleyeyim.
İTÜ Denizcilik Fakültesi Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği mezunuyum.
5 yıl okudum. Hangi şartlarla okuduğumu bilmek isteyenler internette İTÜ denizcilik fakültesi veya yüksek denizcilik okulu yazsınlar. Özellikle youtube da yazın ve görün eğitimi..
Gemide çalıştığımdan dolayı emin olun sizden fazla risk alıyorum. Sen ameliyatta yaptığın hata ile hastanı kaybediyorsun. Ben o fırtınalı havalarda hata yaparsam sadece benim değil, benimle beraber o gemide kimm varsa hepsi hayatını kaybeder.
Sen pişmanlık duyabilirsin yaptığın hatadan ama benim mesleğim bana bu hakkı tanımıyor.
Para konusuna gelince de ben 2008 mezunuyum. O nedenle en düşük maaşı alıyorum. Şimdilik 10000TL. Ama 3-4 ay içerisinde o da artacak inşallah.
Tüm forum kullanıcılarından böyle saçma bir konuya alet olduğum için özür dilerim. Ama muameleyi gördünüz.
Saygılarımla