Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.05.2011, 01:43   #7
gangster
Yiğido
NO AVATAR

gangster Şuan gangster isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.05.2013 20:32

Tecrübe Puanı: 700 gangster FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas'ın başını ağrıtacak aday

Haberle ilgili yorumları okuyunca günah keçisi olmayayım diye cevap yazmamaya karar vermiştim ama biraz daha dikkat edip cevap içeriklerine baktığımda aslında kimsenin haberin içeriğiyle ilgilenmediği kanısına vardım.Bütün tepkiler vekil adayının ikametgahı üzerine yoğunlaşmış.O sebeple rahat rahat yazıyorum.

Bu haber başlı başına asparagas.İyi ki de öyle yoksa atfedilen isnatlar yenilir yutulur cinsten değil.Ne demek faşist Türk ordusu,işgalci,kürdistan vs.
Zaten bu yayın organının nasıl bir politika ile çalıştığını da henüz çözmüş değilim.Kesinlikle ön yargı ile yazmadığımı siteyi sürekli takip eden ve aynı yayın organının muhtelif "ilginç" haberlerine tepki gösteren arkadaşlarım algılayacaktır.
Konuya dönecek olursak habere konu olan meclis kararının tam metnini yazımın en sonuna ekleyeceğim ama ingilizcemin müsaade ettiği kadarıyla anladığımı özetlemek isterim.Kaçırdığım veya yanlış anladığım bir şey olmuşsa lütfen düzeltin.
Bu kararın Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisinden çıktığı dönem Ak Partiye kapatılma davasının açıldığı döneme rastlamaktadır.Zaten yaklaşık bir ay sonra da kapatma davası sonuçlanmıştır.Metinde partiye açılan dava süreci,kurumların işleyişi vb. konular adı altında bir nevi "Ak Partiyi kapatırsanız sizi demokrasi konusunda denetime tabi tutarız" gibi bir aba altından sopa gösterme durumu mevcuttur.Metnin tam adı da "Türkiye'de demokratik kurumların işleyişidir".Haberde de denildiği gibi CHP ve MHP'li üyeler karara tepki göstermiş ve onay vermemişlerdir.O cenahın görüşü ise; bu görüşme dava sürecini etkilemeye yönelik Ak Parti ile yapılmış bir danışıklı dövüştür.

Link: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]