Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.05.2011, 22:23   #15
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1249 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas'ın başını ağrıtacak aday

Alıntı:
gangster Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın abim,
Öncelikler konu ile alakalı tek yorumu ben yaptığım için teşekkür edip sonrasında sorunuzu yöneltmenizi isterdim.Hali hazırda Memecan'ın adaylığı ile ilgili konu açılıp birçok yorum yapıldı.Vekil adayını savunmak gibi bir niyetimde hiç olmadı.Adını bile Sivas listesine girdiği gün duyduğum birini nasıl savunayım?
Sorunuza gelince;aslında mecliste gurubu bulunan bütün partilerimizin AKPM kararlarını işlerine geldiğinde övüp işlerine gelmediğinde yerden yere vurduğunu örneklerle verebilirim ama sizin benden daha tecrübeli ve bilgili olduğunuzu varsayarak cevabı daha iyi bildiğinizi düşünüyorum.
AKPM'nin kararlarının içerisinde işine geleni kullanırsın işine gelmeyeni kullanmaz karşı çıkarsın tamam da mantıklı olan vardır imzalarsın mantıksız olan vardır imzalamazsın... Bu görüşlerin kabul edilmesi söz konusu olamaz, işine gelemez gelmemeli, bu görüşlerin işine gelmesi demek BDP ile aynı fikirlere sahip olmak demektir... Orada hanımefendinin CHP ve MHP üyeleri ile birlikte anında tepki göstermesi gerekliydi ama kendileri Başbakana birşey sormadan Türkiye'nin lehineymiş aleyhineymiş bir fikir üretemediklerinden imzalanmış gitmiş demek ki o dönem bu olayı çok iyi hatırlıyorum bende ancak mesela kendisi Türk-İsrail dostluk platformunun başkanıdır aynı zamanda O kadar olay oldu da bir tek tepki vermedi ne zaman ki One minute ve mavi marmara çıktı ancak ayrıldı görevinden...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla