Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.05.2011, 18:30   #57
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Ak Parti telaşa düştü

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Peki o düzenleme çıktığında İmam-Hatip'te okuyanlar,lise 1,2,3,4'e gidenlerin suçu nedir?Onlar bu liselere yazıldıklarında engel yoktu..Onlarliseye yazıldıktan sonra bu düzenleme çıkmışsa onların suçu ne?
Hem madem öyle neden Anadolu Öğretmen Liselilerin puanları kırılmıyo?
İmam-HAtip liselerinde dini bilgilerin yanısıra matematik,kimya,biyoloji,fizik vb derslerin kralı öğretilmektedir.Meselenin belli..Meslek lisesi olduğu için falan hikaye..Bu adam kuran okuyor,namaz kılıyor,tefsiri okumuş,fıkhı siyeri biliyor..Bu adam devletin önemli mevkilerine gelemez..Mesele bu..
Anadolu öğretmen liselerinden meslek elinde mezun oluyor musun? ikincisi o öğrencilerin suçu yok, evet girdiklerinde böyle birşey yoktu bence o çocuklar mezun olana kadar yürürlüğe girmemeliydi bu yönetmelik aynı sorunu başka bir sınavda da ben yaşıyorum... O yüzden hak veriyorum fakat bu devlet işlerinde böyle oluyor... Resmi Gazetede ne zaman yayınlanırsa öyle yürürlüğe giriyor...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla