Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.06.2011, 16:01   #5
izmirliyigido
Tecrübeli Yiğido
 
izmirliyigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
izmirliyigido Şuan izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2014 07:59

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 60
Mesajlar: 433
Tecrübe Puanı: 807 izmirliyigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Taşhan'da Şifaiye ve Gökmedrese'nin akıbetine uğradı

Hangi işi doğru dürüst yapacağız biz bilmiyorum ki? Her elimizi attığımız şeyi kurutup bırakıyoruz. Bundan 400-500 yıl önce yapılan eserler günümüze kadar sağ-salim geliyor, bizim teknoloji çağında yaşayan ve kendilerini müteahhit, mühendis ve mimar sanan zatlar (!) bir türlü teknolojiyi kullanıp, bir restorasyonu gerçekleştiremiyor.

Elemanının parasını ödemeyemeyen zihniyetten nasıl bir restorasyon, nasıl bir iş bekleyebilirsiniz ki? Bu kesin bizim üst kademede ki kişilerin iş bilmezliğinden, şirketi araştırmadığından veya işin peşkeş çekilmesinden kaynaklanmıştır.

Yazık, dünya da eşi benzeri olmayan tarihi eserlerimiz, örümcek kafalı beyinlerin yüzünden heba oluyor, şehrin üst kademesi de bunu seyrediyor.
izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla