Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.06.2011, 02:26   #13
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: İlginç ve Hayatınızı Kolaylaştıracak Siteler | Tek Başlık Altında (Güncellenec

Sanal Meslek Okulu
Mesleki eğitim konusunda Türkiye hâlâ Avrupa ile kıyaslanamayacak kadar gerilerde bulunuyor. Bu konuda açılan kurslara yeterince ilgi yok.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Bu site ise kursa gidemeyecek kadar vakti olmayan insanlara internet üzerinden mesleki eğitim vermeyi hedefliyor. Bilgisayar programcılığı konusunda uzaktan eğitim veren site, ücret de talep etmiyor.

Osmanlıca Eğitimi
Bir başka eğitim sitesinde ise Osmanlıca öğrenebilirsiniz. Birinci yılını dolduran sitede Osmanlıca'yı öğreten videolar bulunuyor.

İlginç Programların Adresi
Bu sitede ilginç programlar bulabilirsiniz. Mobil ağırlıklı olan sitede, eski oyunlar, programlar ve diğer freeware içerikler bulunuyor.

Web Master Dersleri
Bu blog sitesinin sahibi öğrendiği geliştiricilik bilgilerini ziyaretçileriyle paylaşıyor. Programcılık ve web master uzmanlığı konusunda dersler veren blog oldukça faydalı içeriklere sahip.