Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.06.2011, 11:05   #26
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1251 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Hepimiz Biriz Reklam Klibi

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kıbrıslıı kıbrıslııı.. Videoda nerde gördün Abdullah Gülü? Videoda nerde yazıyor gazetecileri? Biz videoları konuşuyoruz sen nerdesin. Konu dağıtılır da bu kadar da olmaz

Bizim ordu kadar darbe yapan başka ülkeler var mı?
60larda 80lerde hiç bir Türk insanı bu kadar suçsuz yere tutsak vermemiştir. Suçları da, atatürkçü olmak, ülkücü olmak, milliyetçi olmak, islamcı olmaktı.. Amerikanın HAYALİYDİ GERÇEK OLDU..
Oğlum sen iyi misin? Bana laf atıyorsun. Ne dağıtması??? Sen sormuşsun ben cevap verdim önce ne sorduğunu hatırla ya da git bi ilaç felan iç kendine gel... Hayatımda konu dağatma gereği duymadım çünkü haksız olduğum yerde özür dileyip kabul etmesini bilirim o yüzden de kıvırmaya ihtiyacım olmaz, genelde de savunacağım, bilgi sahibi olduğum konularda konuştuğumdan o dediğim de çok olmaz...

Son paragrafına katılıyorum... İslamcılar tepedeki 3-5 kişi hariç tutsak vermemiştir... Darbe yapanlar yargılansın... Anayasa değişikliği yeterli olmuyormuş demek ki bunu da öğrenmiş olduk... CHP 500 kere söyledi 50 kere meclise önerge verdi iç hizmet kanunu değişsin bu adamların yargılanmasında anayasa maddesi değil iç hizmet kanunu engel diye AKP'nin çok bilmişleri yeterli dedi, ya bilmiyorlar ya da kendi varlık nedenleri 12 Eylül darbesini yapanlara minnet borçlarını ödüyorlar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla